25. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Sport Vesti

Proglašeni najbolji sportisti 2018. godine

Za najbolje sportiste u 2018. godini Sportski Savez Pančeva proglasio je Anju Crevar, plivačicu Dinama, Aleksandra Ilkića, košarkaša Tamiša, dok je najbolji klub Rukometni klub Dinamo. Za najboljeg trenera proglašen je Marko Spasov, trener plivača Dinama. Priznanja su im uručena na svečanosti održanoj u Kulturnom centru.

Godina na izmaku, 2018, bila je plodonosna što se tiče pančevačkih sportista. Zato je žiriju bilo veoma teško da odabere najbolje u ovoj godini, od pionira do seniora. Grad Pančevo podržavao je, kao svake godine svoje sportiste, a to će učiniti i u narednom periodu, rekao je na svečanosti Saša Pavlov, gradonačelnik Pančeva. On je istako da je važan kontinuitet u sportu i da će grad i za sledeću godinu u budžetu izdvojiti više o 300 miliona dinara za sport iz direktnih davanja.

Slobodan Bitević, predsednik Sportskog saveza Pančeva, čestitao je svim sportistima osvajanje nagrada i istako da je ovo jedna od najuspešnijih godina za sport.

Za  najbolje  takmičare u školskom sportu nagrađeni su Ivan Božanić, atletičar, sestre Mina i Nina Čavić, prvakinje u futsalu, Osnovna škola Dositej Obradović iz Omoljice i Medicinska škola. Najbolji profesor je Dragan Radosavljević iz škole Mika Antić, dok je najbolji direktor Osnovne škole “Goce Delčev” iz Jabuke, Milosav Urošević.

Najbolji pionir je šahista Marko Milanović, pionirka je karatiskinja Sara Žunić, najbolji kadet je karatista Darko Spaskovski, dok je najbolja kadetkinja Miona Brkić, atletičarka  Dinama.

Za njboljeg juniora izabranje atletičar Stefan Mihajov, najbolja juniorak je Minja Bojović, članica Tekvando kluba Koloseum. Najbolji veteran je Slavko Stanišić, džudista Dinama, dok je sportski radnik godine Biljana Mioč, iz Gradske uprave.

Jubilarne nagrade dobili su Rukometni klub Dinamo i Fudbalski klub Sloga iz Banatskog Novog Sela, kao i Klub dizača tegova Dinamo i Odbojkaši klub Borac iz Starčeva.

Specijalne nagrade podeljenu su JKP-u Mladost, Zelenilo i ATP.

Sportisti koji su obeležili prošlu godinu su Anja Crevar, plivačica pančevačkgo Dinama, Aleksandar Ilić, plejmeker Košarkaškog kluba Tamiš i prvak jesenjeg dela Superlige Srbije, Rukometni klub Dinamo. Za njaboljeg trenera proglašen je Marko Spasov, trener plivača Dinama. Svečansti su prisustvovali i Davor Štefanek, olimpijski prvak u rvanju, i predsednik Sportkog savez Srbije, kao i generalni sekretari Sportskog saveza Srbije Goran Marinković i Vojvodine Mladen Stojšin.

 

 

 

Related posts

Telenovele “Rubi” i “Zlatno srce” od ponedeljka samo na RTV Pančevo

Mica Milakov

SERVIS za 28.10.2020.

Jelena Obradović

Vučić razgovarao sa Radevom

Bojana Kecic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija