3. avgusta 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Novogodišnji bazar ispred Gradske uprave

Manifestacija „Novogodišnji bazar je postala tradicionalna privredna manifestacija koja u prvi plan, na jednom mestu – na platou ispred Gradske uprave grada Pančeva, ističe lokalna udruženja, ustanove, fizička lica i male preduzetnike. Ovogodišnji bazar svečano je otvorio gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov.

Koncept Novogodišnjeg bazara je da on predstavlja mesto na kojem će građani moći da nabave ono što im je potrebno za organizaciju novogodišnje proslave, da kupe poklone, ali i da uživaju u zabavnim programima koje su za njih pripremili organizatori.

Za sve učesnike Bazara Grad je obezbedio besplatne štandove, koji će biti raspoređeni unutar šatora s ambijentalnim svetlom i grejnim telima, a za sve posetioce bogat kulturno-umetnički program.

Novogodišnji bazar je zamišljen kao privredna manifestacija, ali s vremenom je postao prava kreativna radionica, šarena i raznolika.

 

 

Related posts

U Južnom Banatu 5 osoba obolelo od Kovida – 19

Zorana Stekovic

Vučić u Kruševcu: Naša je obaveza da pokažemo pažnju građanima

Nikoleta Dragaš

Jedanaesta žrtva korona virusa u Srbiji pacijent iz Kikinde

Branislava Grčić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija