22. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Novogodišnji bazar ispred Gradske uprave

Manifestacija „Novogodišnji bazar je postala tradicionalna privredna manifestacija koja u prvi plan, na jednom mestu – na platou ispred Gradske uprave grada Pančeva, ističe lokalna udruženja, ustanove, fizička lica i male preduzetnike. Ovogodišnji bazar svečano je otvorio gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov.

Koncept Novogodišnjeg bazara je da on predstavlja mesto na kojem će građani moći da nabave ono što im je potrebno za organizaciju novogodišnje proslave, da kupe poklone, ali i da uživaju u zabavnim programima koje su za njih pripremili organizatori.

Za sve učesnike Bazara Grad je obezbedio besplatne štandove, koji će biti raspoređeni unutar šatora s ambijentalnim svetlom i grejnim telima, a za sve posetioce bogat kulturno-umetnički program.

Novogodišnji bazar je zamišljen kao privredna manifestacija, ali s vremenom je postao prava kreativna radionica, šarena i raznolika.

 

 

Related posts

Predsednik Vučić na donatorskom koncertu u Tirani

Zorana Stekovic

JKP „Drugi oktobar“: Novi reprogram duga i dodatne stimulacije za redovne platiše

Nikoleta Dragaš

Napadnuti Srbi u Donjoj Gušterici

Jelena Belić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija