19. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Bicikli za najbolje učenike u znanju o saobraćaju

https://www.youtube.com/edit?video_referrer=watch&video_id=BnQmqFKiTsI

Komitet za bezbednost saobraćaja grada Pančeva nagradio je učenike osnovnih škola sa teritorije grada, koji su osvojili medalje na okružnom školskom takmičenju “Šta znaš o saobraćaju?” – takmičenju učenika osnovnih škola u poznavanju saobraćaja i osnovnih saobraćajnih propisa.

Učenici su se takmičili u teorijskom delu, rešavanjem testova gde su pokazali osnovna znanja iz saobraćajnih propisa, kao i u vožnji bicikala na poligonu spretnosti, odnosno na poligonu koji simulira saobraćajne situacije sa kojima se sreću u svakodnevnom životu. Za uspešne rezultate, učenici su od grada Pančeva dobili na poklon bicikle i osvetljenja za bicikle.

Ovo je četvrta godina kako Grad nagrađuje decu za postignute rezultate na takmičenjima iz oblasti saobraćaja, ističe Milenko Čučković, član gradskog veća zadužen za stambeno-komunalne poslove i saobraćaj.

Medalje na takmičenjima osvojili su i Marija Milenović, Vukašin Radanović, Aleksandra Živković, Goran Obućina i Nina Pavlović

Related posts

Predsednik Srbije sa ambasadorkom Izrela: U narednim godinama više izraelskih investitora na srpskom tržištu

Nikoleta Dragaš

Rođendan Naxi radija: 26 godina sa vama

Vanja Vićentić

Aleksandar Vulin gost “Lica nacije”

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija