21. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Siledžije iz Saveza za Srbiju nemaju šta da ponude građanima osim prebijanja, laži i uvreda

Srpska napredna stranka saopštava da su siledžije iz Saveza za Srbiju u toku prepodneva protivzakonito upali na biračko mesto 25 u Kotraži gde su nasilnim metodama sprečavali građane da glasaju i na divljački način ometali izborni proces.

Najbliži saradnik Boška Obradovića, Borko Puškić, predsednik Izvršnog odbora i član Predsedništva Dveri iz Prijepolja, zajedno sa 15 batinaša iz Čačka i Prijepolja, upao je jutros na biračko mesto 25 u Kotraži, gde je udario vratima i povredio građanku koja je stajala u redu za glasanje, a nakon toga udario i odgurnuo građanina na istom biračkom mestu.

Očigledno je da pripadnici Đilasovog, Obradovićevog i Jeremićevog saveza osim prebijanja, poziva na silovanje, laži, odvratnih uvreda i zastrašivanja nemaju šta da ponude građanima, pa tako i u toku izbornog dana nasiljem sprečavaju građane da ispune svoje građansko pravo i slobodnom voljom izaberu predstavnike lokalne vlasti.

Pozivamo nadležne državne organe da reaguju i hitno privedu pravdi sve Đilasove batinaše koji tuku žene, čak i na biračkom mestu, i na najbrutalniji način uznemiravaju sve građane i da o tome obaveste javnost.

Related posts

Vučić objavio video iz Hilandara i uputio građanima važnu poruku: Naučio sam mnogo toga i dobio okrepljenje i posebnu snagu da se borimo za našu Srbiju

Nikoleta Dragaš

Ambasadorka Čen Bo: Hvala narodu Srbije na podršci Vuhanu

Nikoleta Dragaš

SPS u Opovu prešao u Srpsku naprednu stranku

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija