27. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Politika Vesti

Kukavice Boška Obradovića pretukle ženu u Kotraži

Batinaši Boška Obradovića nasilno su danas upali na biračko mesto br. 25 u Kotraži i pretukli Danijelu Luković iz Lukovića, kandidatkinju za odbornicu Srpske napredne stranke.

Kukavice Boška Obradovića došle su u velikom broju, sa evidentnom namerom da izazovu incident i prekinu glasanje na ovom biračkom mestu. Uzvikivali su da im policija ne može ništa, a potom su se fizički ustremili na Danijelu Luković.

Policija je reagovala i Danijelu Luković zbog povreda odvela u bolnicu, a Boškove kukavice su se razbežale.

Sudeći prema ponašanju Boška Obradovića i njegovih batinaša, izgleda da je napad na slabiji pol jedina politika Dveri. Zakletim ženomrscima ovo je ko zna koji incident, u kojem su se na hjihovoj meti našle žene, koje su im krive samo zato što ne dele njihova politička ubeđenja.

Ali i ne samo žene iz drugih stranaka. Nekadašnja čelnica Dveri u Nišu Jelena Đorđević javno je tvrdila da je lično Obradović naredio da je prebiju, jer je rešila da napusti taj pokret i zadrži svoj mandat.

Nedopustivo je da nasilje bude metod delovanja bilo kojeg pojedinca, a pogotovo nekoga ko želi da upravlja našom zemljom i da drugima deli lekcije o obrascima društvenog delovanja, makar to bio fašista za koga svi znaju da je lažni ljotićevac, koji očigledno laže kada god pomene porodične vrednosti.

Takođe, cinično je da Boško Obradović, inače poznat po nasilničkim ispadima organizuje proteste protiv nasilja. Ispada da protestuje protiv samog sebe.

Related posts

Mini lubenice budućnost u Srbiji

Ivana Bogdanovski

Božićna čestitka protonamesnika Slađana Tubića

Nikola Toadjer

Strelci u Novom Sadu uhvatili zalet za Evropu

Ivana Golubovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija