17. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika

TOTALNA PROPAST TAJKUNSKOG PROTESTA: Đilas, Jeremić, Šolak i Boško Obradović jedva skupili NEKOLIKO STOTINA građana

Opozicija je večeras doživela još jedan težak debakl u Beogradu!

Na miting, simbolično nazvan “Jedan od pet miliona”, koji je navodno trebalo da pokaže jedinstvo i snagu opozicije, došlo je tek nekoliko stotina promrzlih građana, a od tog broja bar polovina je organizovanim prevozom pristigla iz drugih srpskih gradova.

Iako su lider Saveza za Srbiju Dragan Đilas i još osam političkih stranaka i pokreta danima pozivali građane na masovni protest njihov prvi zajednički miting je doživeo svojevrsni fijasko u centru Beograda.

Tako je i lider Dveri Boško Obradović na miting došao u pratnji svojih simpatizera koji su svi skupa verovatno pristigli jednim autobusom.

Nakon kraćeg govora malobrojna kolona je uz pogrdne parole upućene državnom vrhu krenula ka zgradi RTS-a. Dosta njih je međutim na putu ka nacionalnoj televiziji shvatilo da se mrzne zbog lidera opozicije koji nije ni došao pa su izašli iz kolone i odustali od protesta.

izvor :srbijadanas.com

Related posts

Ljubinko Karadžić nastavlja da pomaže ugroženima

Mica Milakov

Vučić: Pokušaće da nas dovedu do svršenog čina

Nikoleta Dragaš

Vučić sa Turčakom

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija