21. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Saopštenje medijske kuće “Studio B” : Ivan Ivanović izneo gnusne laži gostujući na N1

Medijska kuća “Studio B” saopštila je da je Ivan Ivanović samozvani novinar koji je trenutno zaposlen na TV Prva, gostovao je na N1 i izneo niz laži na račun Studija B i novinara koji rade u ovoj medijskoj kući. “Ovaj bahati Đilasov potrčko koji je karijeru gradio kao radnik obezbeđenja u američkoj ambasadi i taksista, kolege novinare nazivao je budalama, za našu Barbaru Životić govorio da nije novinar jer joj je slaba dikcija, a sve one koje očigledno ne rade po njegovim odnosno Đilasovim kriterijumima nazvao interesnom grupom plaćenika” navodi se u sopštenju.

“Osim najgnusnijih laži, Ivan Ivanović, koji karijeru gradi kao pajac, a ne novinar, pokazao je i zavidno nepoznavanje osnovnih činjenica. Naime, ne trepnuvši  slagao je da Studio B plaćaju Beograđani. Ako je to uradio nesvesno, ponovo je pokazao kakva je neznalica. Ako je to, ipak, uradio svesno onda je vrlo amaterski pokušao da pređe preko činjenice da je naša kuća pre nekoliko godina privatizovana i da je način finansiranja promenen u odnosu na vreme kada je njegov, očigledno omiljeni političar Dragan Đilas, vedrio i oblačio našom kućom, kontrolisao svaku reč i sprovodio najstrašniju cenzuru. Bez obzira što Ivana Ivanovića smatramo pajacem, a ne kolegom, pozivamo ga na TV duel sa direktorkom i glavnom odgovornom urednicom Studija B, Ivanom Vučićević. Na njemu je da bira vreme i mesto, Studio B ima samo jedan uslov, da emisija bude emitovana uživo” piše u saopštenju STB.

Related posts

Privrednici od danas mogu da se prijave za Program pomoći

Jelena Belić

Brnabić: Zadovoljna sam radom Vlade, ali može brže i bolje

Zorana Stekovic

Deca koja rastu uz više braća i sestara su mnogo samostalnija

Bojana Kecic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija