1. marta 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Pančevo Vesti

Nebojša Perić direktor JKP “Drugi oktobar” izabran za regionalnog poslovnog lidera

Nebojša Perić direktor JKP “Drugi oktobar” iz Vršca, dobitnik je povelje Privredne komore Srbije za poslovnog lidera u južnobanatskom regionu.Ova nagrada dodeljuje se za izuzetne rezultate na planu upravljanja i rukovođenja.

Dolaskom Nebojše Perića na čelo JKP “Drugi oktobar”, ovo značajno preduzeće za Grad Vršac, njegove građane i šire, beleži  pozitivne rezultate na svim poljima uz unapređenje kvaliteta usluga koje pruža, a takođe pozicionira se i kao društveno odgovorno preduzeće.

“Ova nagrada predstavlja priznanje za naš uspešan i odgovoran rad u proteklom periodu, ali je i značajan podstrek za naše poslovanje u predstojećem periodu. Želimo da ostvarimo još bolje rezultate na svim poljima”, istakao je Nebojša Perić nakon dodele nagrade.

Dobrom organizacijom i upravljanjem, preduzeće počinje da posluje i sprovodi planove u skladu sa zakonom i propisima, pravno je regulisan i status zaposlenih uz očuvanje radnih mesta. Preduzeće ostvaruje pozitivne finansijske rezultate i uplaćuje po prvi put dobit u budžet grada Vršca.

Sprovedene su mere racionalizacije poslovanja uz enormne uštede, bez kreditnih zaduživaja. Rešen je višedecenijski problem pijaće vode u Vršcu puštanjem u rad savremenog postrojenja za preradu pijaće vode, sprovedena je rekonstrukcija gasne mreže, rešava se problem otpadnih voda, započeta je i rekonstrukcija vodovodne mreže, izgrađeno je 10 igrališta za decu. Sprovođenjem brojnih akcija među kojima su i one na polju očuvanja životne sredine, JKP Drugi oktobar pozicioniralo se kao društveno odgovorno preduzeće.

To su samo neki od pokazatelja dobrog poslovanja i upravljanja preduzećem koje obavlja najveći deo komunalnih delatnosti u Gradu Vršcu, a u svom sastavu ima i nekoliko komercijalnih sadržaja kao što je fabrika prirodne mineralne vode “Moja voda”.  Sve navedene poslove obavlja oko 600 zaposlenih.

 

 

 

Related posts

Servisne informacija za 13. januar

Zorana Stekovic

Suzbijanje ambrozije u Opovu

Nikoleta Dragaš

Đurić građanima: Pridržavajte se svih mera, Kosovska Mitrovica i Zvečan ne moraju da budu ni novi sever Italije, ni Španija

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija