23. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Ambasador Nemačke posetio Pančevo

Nemački ambasador u Srbiji Tomas Šib, imao je konstruktivan sastanak sa Sašom Pavlovim i nakon posete Upravi Grada, posetio  Gimnaziju u Pančevu.

Samo tri meseca nakon imenovanja za ambasadora u Srbiji, Tomas Šib posetio je Pančevo i sa gradonačelnikom održao konstruktivan sastanak o potencijalima saradnje Grada i Nemačke.

Saša Pavlov izrazio je optimizam za saradnju sa nemačkim investitorima i na  predstojećem kapitalnom projektu Grada –  izgradnji postrojenja za preradu otpadnih voda i kanalizacione mreže.

Njegova ekselencija Tomas Šib, poručio je da Pančevo predstavlja grad za primer i atraktivnu lokaciju za nemačke investitore, izražavajući uverenje da će saradnja lokalne samouprave sa Nemačkom biti ne samo učvršćena, već i značajno proširena.

Nemački ambasador uručio je Radmili Popović, profesorki nemačkog jezika u Gimnaziji „Uroš Predić“ nagradu za doprinos projektu Vlade Nemačke fokusiranom na spajanje i saradnju 2000 škola širom sveta.

Related posts

Vučić održao konsultacije, sutra odgovor Đukanoviću

Nikoleta Dragaš

Pripreme za Badnji dan i Božić

Nikola Toadjer

VUČEVIĆ ZA PINK: Označiti Srbiju kao zlu tvorevinu je OZBILJAN BEZOBRAZLUK, posebno kada to dolazi iz države koja je bila osvedočeni član fašističkog pakta!

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija