27. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Predsednik Vučić o napadu na novinarku Studija B

Predsednik Srbije danas se osvrnuo se na slučaj reporterke TV Studija B Barbare Životić, koja je zbog načina na koji je izveštavala sa protesta izvrgnuta osudi i ruglu na društvenim mrežama.

“Ko je rekao da će da pretuče nekog? Sergej Trifunović i Ivan Ivanović?! Ma kakvi, pustite to, nijedan ozbiljan i hrabar čovek ne bi pretio Barbari. Oni ne mogu nijednog muškarca da prebiju, možda Barbaru, ona je sitna… Žao mi je Barbare, ona je dobro i pristojno čeljade, na ponos svojim roditeljima. Ne znam šta im je ona skrivila. Samo da se Barbara ne sekira, nju pozdravite, ne mora mnogo da brine i da se čuva. Ona je pametnija i vrednija od svih njih zajedno, neka nastavi svoj posao kako misli ona da treba da radi”, rekao je Vučić, uz ogradu da ne zna o čemu je zapravo reč, pa je informaciju dobio od novinara koji su mu postavili pitanje o ovom slučaju.

Dodao je da se javljaju “razni bolesnici, od Saše Mirkovića… to su najostrašćeniji ljudi, to je postao mejnstrim”.

“Kad bi to čovek slušao i gledao svaki dan, to je samo da poludite. Nemojte to ni da slušate ni da gledatae”, rekao je Vučić.

Related posts

Vladika Nikanor održao liturgiju u hramu u Gudurici

Bojana Kecic

Pomen stradalim žeteocima u Starom Grackom

Nikoleta Dragaš

Predsednik PS-a Vulin: Tviter influenserka Tahiri da podseti Prištinu da ispuni ono što su sami potpisali, a EU garnatovala u Briselu!

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija