20. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Politika Vesti

Predsednik Vučić na tribini “Jake žene za jaku Srbiju”

Dolazak predsednika Vučića propraćen je ovacijama. Srpska napredna stranka održala je u velikoj dvorani Sava centra tribinu “Jake žene za jaku Srbiju”. 
Skupu je prisustvovao i predsednik SNS Aleksandar Vučić čiji je dolazak propraćen ovacijama, kao i premijerka Ana Brnabić.

Drage dame, posebno sam zahvalan Smilji Panić, majci pokojnog Ranka Panića. Pozdrav i za Milenu Ivanović koju vređaju na najstrašniji način. Zahvaljujem se svima vama zbog podrške koju pružate svojoj zemlji i našoj stranci – rekao je Vučić.

https://www.youtube.com/watch?v=V301_-QOFCc

Predsednik SNS je istakao da ova stranka ima najveću procentualnu podršku žena od svih partija koje su postojale u Srbiji, ali i regionu.

 

U svim istraživanjima kasnije, nijedna vlast u regionu, i nijedna vlast ranije nije imala toliku podršku žena. Beskrajno sam zahvalan znajući koliko je to važno. Žene nisu površne ni lakomislene i one uvek glasaju suštinu, za posvećenost i rad – kazao je Vučić.

Kako dodaje, prisutne žene su garancija bolje budućnosti.

– Žene traže stabilnost, mir i sigurnost. One ne vole razmetljivce već one koji ispunjavaju ono što kažu – rekao je Vučić.

Tribinu je otvorila direktorka Istorijskog muzeja Srbije Dušica Bojić i ocenila da to što šest od devet nacionalnih muzeja vode žene, uglavnom stranački neopredeljene, pokazuje koliki značaj vlada i predsednik Aleksandar Vučić pridaju učešću žena u javnom životu.

Related posts

Ministar Vulin: Vrhovni komandant vojske i predsednik Srbije nije popustio

Jelena Obradović

Vučić primio čestitke brojnih svetskih zvaničnika povodom Dana državnosti Republike Srbije

Nikola Toadjer

Zelenović na izborima može da računa samo na dva glasa – svoj i Dušana Petrovića

Aleksandra Miloševska

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija