24. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Vršac

Ko u Vršcu ima uporište među građanima, a ko ne postoji

Istraživanja javnog mnjenja pokazuju da se danas održavaju gradski izbori SNS bi osvojila apsolutnu većinu u Vršcu, a među onima koji ne bi ušli u parlament je i DS. Ocene su da bi za DS bio veliki problem da na iste i izađe usled nemogućnosti da sakupi dovoljan broj potpisa podrške građana za predaju liste. Situacija ne bi bila bolja ni kada bi na izbore izašla u nekakvom Savezu.

Podsećanja radi na beogradskim izborima DS je osvojila svega 2,1 odsto glasova. Da je situacija u ostatku Srbije još gora, govori činjenica da na ostalim izborima na lokalu nije ni učestvovala. Pokazatelji govore da je situacija u Vršcu i gora od toga. U gradu pod kulom stranka bukvalno ne postoji.

Da apsurd bude veći sunovrat pogoduje onima koji se pozvaju na nekakve funkcije u toj nepostojećoj stranci. Da je obratno u takvu poziciju ne bi nikada ni došli. Ali , sve je to uzročno posledična veza, začaran krug bremena pogubne politike, dok je bila na vlasti, nastavak iste, katasrofalnih kadrovskih rešenja,

Kada se postavi pitanje građanima znate li ko je Dragana Rakić odgovor je negativan. Ne da niko ne razmatra stavove Rakićeve, već građani ne znaju ko je u pitanju, kojim povodom govori, čije stavove zastupa. Besmislena oglašavanja Rakićeve mogla bi da se posmatraju samo u kontekstu pokušaja, i to neuspelog, da postane prepoznatljiva i to ne među biračima.

Related posts

Opada broj zaraženih u Južnom Banatu

Branislava Grčić

Od danas radi pošta u Sefkerinu

Nikoleta Dragaš

ORK “Crepaja” u Drugoj ligi Sever

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija