5. avgusta 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Pretnje smrću Vučiću i njegovoj porodici

Zbog pretnji smrću predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i najavom otmice člana njegove porodice, u Novom Sadu uhapšen Đ.T.

Kako se nezvanično saznaje da su pretnje upućene sa profila @AgentStrani, a korisnik koji stoji iza njega piše da se „Vučićev kraj bliži i da ga niko u tome neće zaustaviti“.

– Vučiću Aleksandre, u meni ne živi strah od tebe, čega sam siguran da si svestan; Otići ću jedan korak dalje kroz najavu da će narednih dana nestati neko tebi veoma blizak. Moja jedinica ne pravi greške – napisano je na ovom Tviter nalogu, iza kojeg se, prema sumnjama policije krije Đ.T.

Autor tvitova je očigledno hteo da ostavi utisak da iza njega stoji Mosad, izraelska tajna služba koju je često pominjao u pretnjama Vučiću.

– Vučiću Aleksandre, tvoj strah od mene  je naravno opravdan. Svakoga sekunda dok lično ne stanem pred tebe, živi u strahu – kako si sudio biće ti suđeno. Moja reč stoji! – piše u drugom tvitu.

Related posts

Predsednik Vučić danas sa mladim sportistima iz kampa “Srbija te zove”

Nikoleta Dragaš

“Bal rezanaca” okupio slovačka udruženja

Nikoleta Dragaš

Najbolji hleb umesile žene iz Alibunara, najlepši štand predstavile Glogonjke

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija