1. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Obeležen Dan osoba sa invaliditetom

Grad Pančevo i Regionalna RTV Pančevo obeležili su u Holu Gradske uprave  Svetski dan osoba sa invaliditetom. Događaju su prisustvovali predstavnici Udruženja sa teritorije Grada Pančeva čiju su članovi osobe za invaliditetom. Na video bimu predstavljeni su i projekti koje su radila Udruženja, a  koje je finansirao Grad.

Već tradicionalno Grad Pančevo  obeležava 3. decembar, Svetski dan osoba na invaliditetom. Ovaj dan je prilika se potseti na to šta je urađeno do sada, ali i čuje kakvi su planovi za budućnost. Suzana Jovanović, članica Gradskog veća zadužena za rad, zapošljavanje i socijalnu politiku je rekla da joj je drago što su se članovi Udruženja okupli na jednom mestu i da se nada da će narednih godina svako Udruženje biti domaćin kada se obeležava ovaj dan.

Dobrila Jovanović, urednica radijske emisije „I mi smo tu“ na Regionalnoj RTV Pančevo istakla je da je važno da tokom cele godine se razmišlja o osobama sa invaliditetom.

Na obeležavanju Dana osoba sa invaliditetom prikazani su likovni radovi Udruženja MNRO, kao i fotografije sa njihovoag boravka na Čardaku. U programu su učestvovali i učenici Muzičke škole „Jovan Bandur“, članovi tamburaškog orkestra.

 

 

Related posts

Predsednik Vučić u Banjaluci: Mir i zajednički rad su budućnost

Jelena Obradović

Brnabić: Sutra Krizni štab i nove mere

Bojana Kecic

DR Ovuka u emisiji “Lice Nacije”: Pančevo jeste grad budućnosti i kada je zdravstvo u pitanju, ali i ostale oblasti

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija