25. februara 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Vojvođanska “ComNet” mreža proširena na teritoriju cele Srbije

Na sednici Skupštine Udruženja elektronskih medija “ComNet”, održanoj danas u Beogradu u prisustvu preko pedeset televizijskih kuća, postojeća vojvođanska “ComNet” mreža proširena je na teritoriju cele Srbije uz veliki broj novoprimljenih članica.

Uz novu regionalnu organizacionu strukturu, na Skupštini je jednoglasno razrešen stari i izabran novi Upravi odbor Udruženja. Za predsednicu Upravnog odbora izabrana je Emilija Marić, direktorka i glavna i odgovorna urednica Novosadske televizije, dok je za njenog zamenika izabran Vladan Stefanović, direktor televizije “Subotica”.

“Izuzetno nam je zadovoljstvo što je mreža lokalnih televizijskih stanica sa teritorije Vojvodine prerasla u Udruženje koje obuhvata lokalne i regionalne medije iz cele Srbije, a posebno nam je drago što su nam se pridružile i kolege iz južne srpske pokrajine Kosova i Metohije. Zadovoljstvo nam je da je preko pedeset televizijskih stanica prepoznalo značaj umrežavanja i zajedničkog delovanja, jer cilj ovog Udruženja i jeste da zajednički radimo i pravovremeno informišemo  sve građanke i građane kako o lokalnim, tako i o temama od državnog interesa”, izjavila je novoizabrana predsednica Emilija Marić, zahvalivši se i poželevši srećan i uspešan rad svim televizijskim stanicama iz cele Srbije.

Jednoglasnom odlukom, za predsednicu Skupštine “ComNet”  izabrana je Ljiljana Jovanović a za potpredsednicu Tatjana Cuk, izvršna direktorka RTV Pančevo. Vojvođanska “ComNet” mreža  je, na Skupštini održanoj u Beogradu  u prisustvu predstavnika preko 50 televizijskih kuća, proširena na teritoriju cele Srbije uz veliki broj novoprimljenih članica.

 

Related posts

Danas se obeležava 102 godine od potpisivanja primirja u Prvom svetskom ratu

Jasmina Petkovic

Predsednik Vučić u hitnoj poseti Novom Pazaru

Mica Milakov

Bez masovnih okupljanja do 31.maja

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija