15. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Vršac

Svakodnevnim lažima Tepić i Rakić vređaju Vrščane

Gradonačelnica Vršca Dragana Mitrović tužila je poslanicu Mariniku Tepić zbog groznih laži koje o njoj besomučno ponavlja u javnosti. Tepićeva ovakvim ponašanjem dokazuje da ne preza od brutalnih neistina. U samo jednom tvitu Tepić je iznela gomilu notornih laži.

Nije gradonačelnica Vršca jedina žena koju Tepićeva neosnovano napada. Sada se  obrušila i na Mašu Ivkov, dopisnicu RTS već deset godina. Za svoj objektivan rad Maša je nagrađena priznanjem “Kapetan Miša Anastasijević”, koje se dodeljuje najistaknutijim kompanijama, malim i srednjim privrednim društvima, brendovima, organizacijama i ustanovama, stvaraocima i pojedincima za izuzetne rezultate u poslovanju, stvaralaštvu i društvenoj odgovornosti.

Da je Maša u Novom Sadu napravila lapsus – jeste. To se u direktnim uključenjima u program dešava i najboljim svetskim novinarima. Za Tepićevu to je razlog za brutalne napade. Kritika treba da postoji, ali mora da ima kvalitetan i kulturan osnov. Ovaj napad političara na medije treba da osude i udruženja novinara.

Otac Maše Ivkov, dokazan i nagrađivan akademski slikar Zvonimir Santrač, ratni invalid kojeg gubitak većeg dela šake nije sprečio da nastavi sa svojim umetničkim izrazom koji će jednog dana biti kulturno nasleđe i ponos našeg Vršca, verovatno je u poslednjih nekoliko decenija najbolji rukovodilac respektabilne ustanove kulture – Gradskog muzeja.

Santrač je imenovan za direktora zahvaljujući besprekornoj biografiji. Na toj funkciji je tek dve godine. A vozilo Lada Niva, koje se Tepićevoj pričinilo i koje je okačila na tviter, uopšte ne pripada vršačkom Muzeju. Nažalost, njihova Lada, koju možete videti na fotografiji, ni do Potpornja ne može da stigne, a kamoli do Lučana ili Ivanjice.

Opet nažalost, to Tepićevu ne sprečava da konstruiše laži. . Podršku joj daje samo potpredsednica marginalne stranke DS Dragana Rakić.

Zašto Tepić I Rakić mrze toliko Vršac i Vrščane?

 

Related posts

Održan 50. Žisel

Zorana Stekovic

Volonteri Crvenog krsta najčešće žene

Vanja Vićentić

Cveće žrtvama Holokausta na spomen obeležju “Stratište” kod Jabuke

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija