3. marta 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Vršac

Svakodnevnim lažima Tepić i Rakić vređaju Vrščane

Gradonačelnica Vršca Dragana Mitrović tužila je poslanicu Mariniku Tepić zbog groznih laži koje o njoj besomučno ponavlja u javnosti. Tepićeva ovakvim ponašanjem dokazuje da ne preza od brutalnih neistina. U samo jednom tvitu Tepić je iznela gomilu notornih laži.

Nije gradonačelnica Vršca jedina žena koju Tepićeva neosnovano napada. Sada se  obrušila i na Mašu Ivkov, dopisnicu RTS već deset godina. Za svoj objektivan rad Maša je nagrađena priznanjem “Kapetan Miša Anastasijević”, koje se dodeljuje najistaknutijim kompanijama, malim i srednjim privrednim društvima, brendovima, organizacijama i ustanovama, stvaraocima i pojedincima za izuzetne rezultate u poslovanju, stvaralaštvu i društvenoj odgovornosti.

Da je Maša u Novom Sadu napravila lapsus – jeste. To se u direktnim uključenjima u program dešava i najboljim svetskim novinarima. Za Tepićevu to je razlog za brutalne napade. Kritika treba da postoji, ali mora da ima kvalitetan i kulturan osnov. Ovaj napad političara na medije treba da osude i udruženja novinara.

Otac Maše Ivkov, dokazan i nagrađivan akademski slikar Zvonimir Santrač, ratni invalid kojeg gubitak većeg dela šake nije sprečio da nastavi sa svojim umetničkim izrazom koji će jednog dana biti kulturno nasleđe i ponos našeg Vršca, verovatno je u poslednjih nekoliko decenija najbolji rukovodilac respektabilne ustanove kulture – Gradskog muzeja.

Santrač je imenovan za direktora zahvaljujući besprekornoj biografiji. Na toj funkciji je tek dve godine. A vozilo Lada Niva, koje se Tepićevoj pričinilo i koje je okačila na tviter, uopšte ne pripada vršačkom Muzeju. Nažalost, njihova Lada, koju možete videti na fotografiji, ni do Potpornja ne može da stigne, a kamoli do Lučana ili Ivanjice.

Opet nažalost, to Tepićevu ne sprečava da konstruiše laži. . Podršku joj daje samo potpredsednica marginalne stranke DS Dragana Rakić.

Zašto Tepić I Rakić mrze toliko Vršac i Vrščane?

 

Related posts

Havarija na toplovodu na Sodari

Zorana Stekovic

Gužva na Urološkom odeljenju

Jasmina Petkovic

Ministar Nedimović u poseti Pančevu

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija