18. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Izmeštena ambulanta “Novi svet ” u ambulantu “Centar 2”

 

Zbog  radova na elektroinstalacijama u ambulanti „Novi svet“ koji su počeli prošlog ponedeljka , pacijenti se leče u  ambulanti  „Centar 2“, koja se nalazi u Ulici Miloša Obrenovića 2, poznatijoj kao bivši kožni dispanzer. Zbog problema sa softverom u početku je bilo  problema prilikom zakazivanja pregleda ali je sada to  prevaziđeno. .

 

Lokalna samouprava obezbedila je novac za rekonstrukciju elektroinstalacija u ambulanti „Novi svet“. Radovi su započeti a koji se leče u ovoj ambulanti u naselju Tesla sve zdravstvene usluge dobijajaju  u prostorijama zdravstvene stanice „Centar 2“ poznatoj kao bivši kožni dispanzer.

 

Komplentan harverd imali smo mali problem sa softverom oko zakazivanja pacijenta. Prebačen je server u nove prostorije. Bila je dilema da li trebalo podeliti pacijente u dve ambulante ali smo se odlučili za jednu.Ambulana “Centar” 2 bio je najmanje opterećen. Sva dokumentacija je prebečena i sada može da se zakaže sve kao i ranije

Pacijenti sve informacije mogu dobiti na Kontakt telefon 345-077. Radno vreme zdravstvene stanice”Centar”2 je radnim danom od 7-20sati.

 

Related posts

Usvojen rebalans budžeta za Javno-komunalna preduzeća

Jasmina Petkovic

Dolovo bez vode do 15h

Mica Milakov

Marko Đurić na Rudniku dočekao Srbe sa KiM

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija