25. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Izmeštena ambulanta “Novi svet ” u ambulantu “Centar 2”

 

Zbog  radova na elektroinstalacijama u ambulanti „Novi svet“ koji su počeli prošlog ponedeljka , pacijenti se leče u  ambulanti  „Centar 2“, koja se nalazi u Ulici Miloša Obrenovića 2, poznatijoj kao bivši kožni dispanzer. Zbog problema sa softverom u početku je bilo  problema prilikom zakazivanja pregleda ali je sada to  prevaziđeno. .

 

Lokalna samouprava obezbedila je novac za rekonstrukciju elektroinstalacija u ambulanti „Novi svet“. Radovi su započeti a koji se leče u ovoj ambulanti u naselju Tesla sve zdravstvene usluge dobijajaju  u prostorijama zdravstvene stanice „Centar 2“ poznatoj kao bivši kožni dispanzer.

 

Komplentan harverd imali smo mali problem sa softverom oko zakazivanja pacijenta. Prebačen je server u nove prostorije. Bila je dilema da li trebalo podeliti pacijente u dve ambulante ali smo se odlučili za jednu.Ambulana “Centar” 2 bio je najmanje opterećen. Sva dokumentacija je prebečena i sada može da se zakaže sve kao i ranije

Pacijenti sve informacije mogu dobiti na Kontakt telefon 345-077. Radno vreme zdravstvene stanice”Centar”2 je radnim danom od 7-20sati.

 

Related posts

“Dizelka” sklapa mozaik, stiglo novo pojačanje!

Mica Milakov

Školski pribor za decu iz socijalno ugroženih porodica u Opštini Alibunar

Jasmina Petkovic

Petoro novozaraženih u Južnom Banatu

Ivana Bogdanovski

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija