12. juna 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Nekategorizovano Vesti

Preventivno delovanje “Higijene”

 

JKP „Higijena“ počela je sa akcijom podele kesa za pepeo stanovnicima Pančeva. U prvoj etapi 1000 domaćinstava će dobiti po tri džaka. Na početku ove grejene sezone izgorelo je 7 plastičnih i jedan zvonasti kontejner, kaže Marija Andrić iz JKP „Higijene“.

Sa grejnom sezonom počeli su i problemi za JKP „Higijenu“ zbog neodgovornog ponašanja nekih Pančevaca koji bacaju vreo pepeo u kontejnere i tako ih oštećuju. Zato su u ovom preduzeću odlučili da dele kese za pepeo kako bi sprečili ovu negativnu pojavu.

U prvoj etapi 1000 domaćinstava će dobiti po 3 džaka ističe Marija Andrić i napominje da je sličnih  akcija bilo i ranije.

Od početka ove grejne sezone prema rečima Marije Andrić izgorelo je 7 plastičnih i jedan zvonasti kontejner, dok je tokom prošle sezone izgorelo 20 plastičnih kontejnera, dok je 100 čak tri puta gorelo.

 

Related posts

Vulin o izjavi Jeremića za Zidojče cajtung: Sve što je protiv Vučića dobiće prostor kod onih za koje je Kosovo država, a Vučić suviše Srbin

Nikola Toadjer

Stalni radni odnos na neodređeno za 455 negovateljica i 127 zdravstvenih radnika!

Jasmina Petkovic

Isključenje sa vodovodne mreže za 17. decembar

Aleksandra Miloševska

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija