1. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

VUČIĆ SE OD JUTROS VANREDNO SASTAJE SA ŠEFOVIMA VOJSKE, POLICIJE I DRUGIH BEZBEDNOSNIH SLUŽBI!

Predsednik Aleksandar Vučić od jutros ima vanredne sastanke sa šefovima Vojske i policije i drugih bezbednosnih službi, kao i komandanti specijalnih vojnih i policijskih jedinica, saznaje Tanjug

U Predsedništvo su stigli ministar Vojske Srbije i načelnik Generalštaba, Aleksandar Vulin i MIlan Mojsilović, zatim ministar unutrašnjih poslova i direktor policije, Nebojša Stefanović i Vladimir Rebić, kao i šef BIA Bratislav Gašić.

Sastanku sa predsednikom Vučićem prisustvuju i komandanti specijalnih vojnih i policijskih jedinica.

To su komandant specijalne brigade Miroslav Talijan, komandant Uprave vojne policije general Rajko Milovanović, kao i načelnik Obaveštajne uprave Generalštaba Milan Todorov.

Takođe, na sastanku su i komandant Žandarmerije Dejan Luković, zatim komandant specijalne antiterorističke jedinice Spasoje Vulević i komandant interventnih jedinica policije Dragan Vasiljević.

Predsednik Aleksandar Vučić sastao se danas u 10 sati sa ambasadorom Kine u Srbiji Li Mančangom.

Predsednik će se u 11 sastati i sa ambasadorom Rusije, a jutro je imao sastanak sa šefovima Vojske i policije i komandantima svih specijalnih jedinica vojske i policije, nakon upada ROSU na sever Kosovca i hapšenja četvorice Srba.

Related posts

Sveštenik Slađan Tubić: O značaju Velikog petka

Mirjana Popović

Martinović: Ne odustajemo dok tužilaštvo ne reaguje

Jasmina Petkovic

Konferencije Kriznog štaba u Palati Srbija od sada online

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija