27. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

NALED: Pančevo među najboljima po privlačenju investicija

U Pančevu je danas održana 15. sednica Upravnog odbora NALED-a. Saša Pavlov, gradonačelnik Pančeva i jedan od članova Upravnog odbora ove organizacije, istakao je da je održavanje ovakvog sastanka u našem gradu značajno jer pokazuje da Pančevo jedan od gradova u kome privreda, lokalna samouprva i civilni sektor dobro sarađuju. Primer za to je i veliki broj investicija u našem gradu.

Osnovna misija NALED-a je pravljenje povoljnog privrednog okruženja za privlačenje što više domaćih i inostranih investicija. Ciljevi ove organizacije su smanjivanje sive ekonomije, poboljšanje poreskog sistema, kvalitetno upravljanje imovinom, uvođenje  e-uprave i e-parlamenta, kao i unapređenje poljoprivrede, pre svega proizvodnje. Upravo je Grad Pančevo primer ispunjenja ovih ciljeva, istako je Saša Pavlov, gradonačlnik Pančeva, pred sednicu Upravnog Odbora NALED-a.

Vladimir Novaković, predsednik Upravnog odobra NALED-a i generalni direktor Apatinske pivare, rekao je da su u Pančevu svi strateški ciljevi NALED-a realizovani.

Kovačević je istako i da je zadovoljn što je sednica Upravnog odobra NALED-a održana baš u Pančevu jer je lokalna saouprava u našem gradu jedna od najupešnijih u smislu obezbeđivanja uslova za lokalni razvoj.

 

 

Related posts

Zaplenjeno 15 kg marihuane, uhapšen osumnjičeni

Nikoleta Dragaš

Još 2.882 nova slučaja korone u Srbiji, preminulo 39 osoba

Vanja Vićentić

Kačarevačke žene vredne i tokom vanrednog stanja

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija