22. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Srbija Vesti

Decenija sprovođenja programa “Zajednici zajedno”

Kompanija NIS ove godine obeležava 10 godina uspešne realizacije programa društveno-odgovornog poslovanja „Zajednici zajedno“ u okviru kog je ostvarila čvrstu partnersku saradnju sa lokalnim samoupravama u Srbiji. Tokom tog perioda, realizovano je više od 900 projekata koji su značajno unapredili život građana u 11 lokalnih zajednica u Srbiji – Beograd, Novi Sad, Niš, Čačak, Pančevo, Kikinda, Zrenjanin, Kanjiža, Srbobran, Žitište i Novi Bečej.

Nakon decenije uspešnog partnerstva, NIS je ove godine uveo novi koncept programa, sa željom da nastavi sa realizacijom kapitalnih projekata od važnosti za razvoj lokalnih zajednica. Naš cilj je jasan – da budućim generacijama obezbedimo bolje uslove za život i na to smo veoma ponosni.

Osluškujući potrebe lokalnog stanovništva, kompanija je odluku o prioritetnim oblastima za ulaganje prepustila predstavnicima lokalnih samouprava, učesnika u programu „Zajednici zajedno“. U skladu sa odabranim oblastima, lokalne samouprave su poziv za učešće u programu prosledile svim institucijama i udruženjima koje u tim oblastima deluju na teritoriji određene lokalne samouprave. Institucije i udruženja su prijavile projekte koji za cilj imaju realizaciju kapitalnih investicija, koji će dugoročno unaprediti njihov rad, a samim tim imati i benefit za društvo.

Veliko nam je zadovoljstvo što se, od ove godine, mreža partnerskih gradova i opština, proširila za još jedan, 12. grad – Požarevac, čime se i ukupan budžet programa „Zajednici zajedno“ povećao na 114,5 miliona dinara. Na ovaj način, stvorili smo priliku da i u ovom delu Srbije radimo na unapređenju kvaliteta života lokalnog stanovništva ističu u NIS-u.

 

Related posts

Vučić naložio VBA da istraži moguću špijunsku aferu

Zorana Stekovic

FK Železničar ne staje, prva pobeda u prolećnom delu sezone

Mica Milakov

Milan Garašević predsednik Skupštine opštine. Novi predsednik opštine Jaroslav Hrubik

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija