2. marta 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat

“Lidl” u Vršcu startuje 22. novembra

Lidl prodavnica u Vršcu, u ulici Nikole Neškovića broj  39, počeće sa radom u četvrtak 22. novembra, u 8 časova ujutru, a potrošače i ovoga puta očekuju atraktivne „slavljeničke“ cene povodom otvaranja, kao i Deluxe asortiman proizvoda.  Tako će još jedan grad u Južnom Banatu dobiti ovaj svetski poznat lanac prodavnica. Da podsetimo, “Lidl” je u Pančevu otvoren 8. novembra na Dan grada Pančeva.

– Naš cilj je da ljudima širom Srbije ponudimo jednostavnu, bolju i povoljniju kupovinu, a ove četiri nove prodavnice doprinose da dođemo do potrošača u novim gradovima. Naišli smo na neverovatno interesovanje i dobili puno pozitivnih komentara, poput onih koji se odnose na svežinu peciva u našoj pekari, brz prolaz kroz kase ili prostran parking. Veliko interesovanje za Lidl brendove ukazuje da su domaći potrošači već upoznati sa našim asortimanom kroz kupovinu u Lidlu u drugim zemljama, ili da nam jednostavno veruju, zbog čega smo posebno ponosni, stoji u saopštenju rukovodioca  korporativnih komunikacija kompanije Lidl Srbija, Martina Petrović. Nakon otvaranja koje sledi, mreža Lidl prodavnica u Srbiji će porasti na 23, a od sledeće godine očekuje se dalje širenje.

U proteklih mesec dana, građani su imali priliku da se upoznaju sa pažljivo odabranim asortimanom proizvoda sa najboljim odnosom cene i kvaliteta, u kome su, pored jedinstvenih Lidl brendova, zastupljeni i domaći proizvodi.

Kao novinu u susret praznicima, Lidl je u asortiman uveo Deluxe proizvode prvoklasnog kvaliteta koji će na raspolaganju biti samo do kraja godine.

Posebnu pažnju potrošača privukao je Lidlov neprehrambeni asortiman koji ga izdvaja od drugih maloprodavaca, ali i pekara u kojoj je pecivo uvek sveže budući da se peče nekoliko puta dnevno. Sudeći po komentarima, novina koja je potrošačima zapala za oko je i mogućnost da kupljeni hleb, uz pomoć mašine za sečenje hleba, iseku na željenu debljinu bez kontakta rukama i u higijenskim uslovima.

Related posts

165 POZITIVNIH NA KORONA VIRUS U JUŽNOM BANATU

Branislava Grčić

Gradski odbor SNS čestitao Božić

Ivana Golubovic

Otvoreni Dani Padine, bogat program pažljivo pripreman

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija