15. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Srbija Vesti

Čestitka predsednika Srbije povodom Dana Kopnene vojske

Svim pripadnicima Kopnene vojske čestitam 16. novembar – Dan vida.
Kao pripadnici najmasovnijeg i najstarijeg vida Vojske Srbije, nastavljajući tradiciju dugu više od jednog veka, negujete i razvijate vrednosti vaših heroja prethodnika dopunjujući ih modernim dostignućima.

U godini proslavljanja stogodišnjice pobede u Prvom svetskom ratu dali ste nemerljiv doprinos razvoju operativnih sposobnosti svoga vida, daljoj reorganizaciji Vojske i još jednom pokazali zašto ste jedan od najznačajnijih faktora savremene vojne organizacije, ali i stabilnosti čitave države.

Obezbeđujući mir i stabilnost na jugu Srbije i administrativnoj liniji sa Kosovom i Metohijom održavate situaciju u regionu stabilnom, a angažovanjem u multinacionalnim operacijama doprinosite jačanju ugleda naše zemlje u svetu.

Zahvaljujući stručnom ljudstvu, odgovornom i profesionalnom obavljanju zadataka, jedinice Kopnene vojske postižu zapažene rezultate u obuci i osposobljavanju pripadnika svoga vida, uspevajući istovremeno da iskoriste objektivne mogućnosti u modernizaciji i osavremenjivanju jedinica i ustanova Kopnene vojske.

Siguran da ćete i u narednom periodu profesionalno izvršavati postavljene zadatke i nastaviti s modernizacijom vida, u čemu ćete imati potpunu podršku Republike Srbije, čestitam vam praznik.

Related posts

Čestitka predsednika Republike Aleksandra Vučića povodom Dana Vojske Srbije

Jasmina Petkovic

JOŠ JEDAN PIROMAN UHVAĆEN, SADA U OMOLJICI!

Mica Milakov

Predsednik Vučić u Vranjskoj banji: Ponosan sam na razvoj juga Srbije!

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija