15. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Sport Vesti

Ljupčo Cvetkoski proglašen za najuspešnijeg trenera u 2018.

Još jedno veliko priznanje za atletski klub „Dinamo“ Pančevo. Na danima atletike koji su održani proteklog vikenda u Kragujevcu pored ostalih stučnih tema dodeljena su i priznanja za najuspešnije atletske trenere u 2018.god.
Ljupco Cvetkoski , trener atletskog kuba „Dinamo“ proglašen je za najuspešnijeg trenera u 2018.god u konkurenciji mlađih seniorki. Ovo veliko priznanje je po treći put zaredom u rukama trenera Ljupčeta Cvetkoskog. Pored ovog priznanja treneru Ljupčetu Cvetkoskom uručena su još dva priznanja i to za dva seniorska državna rekorda koji su atletičara „Dinama“ ove godine postavili.
Posle ovih priznanja reči su suvišne.
– Kao trener moram se zahvaliti svim svojim atletičarima koji su svojim rezultatima ove godine doprineli da me atletski savez Srbije proglasi najboljim trenerom. Iza mog rada stoji veliki broj medalja uspešnih i malo manje uspešnih atletičara. Kada bih počeo da nabrajam uspehe mojih takmičara možda bih slučajno nekoga izostavio a to nikako ne bi bilo ispravno jer su svi oni deo jednog velikog atletskog kluba „Dinamo“ koji sa ponosom reprezentuju grad Pančevo , republiku Srbiju a tek na kraju mene kao trenera. Veliko hvala svim mojim atletičarima što su deo našeg tima – rekao je prof. Ljupčo Cvetkoski.

Related posts

Osnovna škola u Alibunaru dobila novu sportsku salu

Jasmina Petkovic

Raste broj obolelih od koronavirusa, zaraženih ima u 27 zemalja

Katarina Popović

Praznični dani u Pančevu

Jelena Obradović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija