17. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Ekologija Najvažnije Vesti

“Eko Tamiš”- novi turistički proizvod

 

U prostorijama Republičke privredne komore Srbije, održana je konferencija za novinare, na kojoj je najavljena serija seminara  u okviru realizacije prekograničnog projekta

Ideja je da sve zainteresovane strane u turizmu imaju jedan aktivan pristup u oblikovanju turističke ponude na području reke Tamiš, istakla je Daliborka Ivanović, trening koordinator projekta.

  • Kroz deset seminara je prošlo 200 polaznika sa područja pet opština Banata: Sečanj, Opovo, Zrenjanin, Kovačica i Pančevo. To su predstavnici lokalnih samouprava, zatim predstavnici mikro biznisa, prateće delatnosti u sektoru turizma i animatori u turizmu. To su sva ona lica koja se već bave ili nameravaju da narednom periodu rade posao animatora u turizmu – rekla je Daliborka Ivanović, trening koordinator projekta.

Tokom treninga, potvrđena je potreba da se organizuju ovakvi seminari, objasnila je Daliborka Ivanović.

Sprovođenje projekta„ Eko Tamiš-novi turistički proizvod” u okviru INERREG IPA Programa prekogranične saradnje Rumunija–Srbija, započelo je 14. juna 2017. i traje 18 meseci, tačnije do 13. decembra 2018. godine.

Related posts

Čestitka predsedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu

Zorana Stekovic

Predsednik Vučić sa Bocan-Harčenkom

Zorana Stekovic

U Kovinu uhapšen otac osumnjičen da je silovao ćerke

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija