26. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Kultura Vesti

Sutra je Dan grada

Povodom obeležavanja Dana grada 2018. Grad Pančevo i Kulturni centar Pančeva poklanjaju karte za svečani muzičko-multimedijalni program. U četvrtak, 8. novembra, od 19 časova, na programu je koncert „Otadžbina u srcu“ hora i orkestra „Knjaz Miloš“ udruženja „U ime živih“ iz Beograda, koji će se održati u Dvorani Kulturnog centra Pančeva.

Iste večeri od 20 časova, besplatni program nastavlja se multimedijalnim scenskim prikazom „Golgota i vaskrs Srbije“. Besplatne karte programa mogu se preuzeti radnim danima na blagajni Kulturnog centra Pančeva, od ponedeljka do srede od 9 do 21 časova, a od četvrtka do nedelje od 16 do 21.

Takođe, povodom obeležavanja Dana grada, Grad Pančevo i Kulturni centar Pančeva poklanjaju besplatne pozorišne predstave našim najmlađim sugrađanima u sklopu akcije “Priprema, pozorište, sad”.

U okviru besplatnog programa za decu tokom novembra, biće održane tri predstave pozorišne scene “Pođi tuda…” Kulturnog centra Pančeva: Oki i Boki Šou: Tajna velikog nosa (subota, 10. novembar u 12 časova), Princeza na zrnu graška (subota, 17. novembar u 12 časova i petak, 30. novembra u 12 časova), i Čarobnjak iz Oza (subota, 24. novembar u 12 časova).

Besplatne karte mogu se preuzeti radnim danima na blagajni Kulturnog centra Pančeva, od ponedeljka do srede od 9h do 21h , a od četvrtka do nedelje od 16h do 21h.

Related posts

Vulin poziva na vakcinaciju

Ivana Bogdanovski

Zapaljeni kontejneri kod Robne kuće

Aleksandra Miloševska

Vučić sa delegacijom MMF-a

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija