17. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Sport Vesti

Lekcije o vaterpolu u Pančevu od Milanovića i Rađena

Jedan od najboljih srpskih vaterpolista svih vremena Nikola Rađen odlučio je da svemu što zna nauči i talentovane mališane u Pančevu. Trening mladih vaterpolista posetio je gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov, koji je ovom prilikom istakao da je veoma zadovoljan disciplinom i načinom rada ovog kluba.

 

Vaterpolo klub “Wind sport” uspešnog vaterpoliste Nikole Rađena, otvorio je u vrata bazea svim polaznicima koji žele da se bave ovim sportom. U saradnji sa kompanijom “Wind sport”, na čelu sa Vladimirom Popovićem, cilj je da se uspostave standardi koji će omogućiti da ova vaterpolo škola i akademija postanu mesto na kome će se brusiti najsjajniji biseri za srpske klubove i reprezentacije.

Mladi vaterpolisti su imali prilike da najbolje savete vezane za vetrpolo dobiju od legende našeg vaterpola Igora Milanovića, koji je sa reprezentacijom bio dvostruki olimpijski šampion, dvaput šampion sveta i prvak Evrope.

Trening je obišao i gradonačenik Pančeva Saša Pavlov, koji je napomenuo da je veoma zadovoljan što će deca pored najboljih trenera koji će ih obučavati imati i pedagoga koji će da brinu o zdravlju i razvoju dece.

Članovi WIND SPORTA će imati priliku da se upoznaju i rade sa najboljim sportistima, sa domaćim i inostranim trenerima, kao i da se druže sa vršnjacima iz drugih zemalja.

 

Related posts

Rukometašice Srbije “srušile” i selekciju Nemačke

Katarina Popović

Radovi na Pančevačkom mostu do 13. septembra

Nikoleta Dragaš

Poribljavanje Parka prirode „Ponjavica“ na dve lokacije

Vanja Vićentić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija