12. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Sport Vesti

Lekcije o vaterpolu u Pančevu od Milanovića i Rađena

Jedan od najboljih srpskih vaterpolista svih vremena Nikola Rađen odlučio je da svemu što zna nauči i talentovane mališane u Pančevu. Trening mladih vaterpolista posetio je gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov, koji je ovom prilikom istakao da je veoma zadovoljan disciplinom i načinom rada ovog kluba.

 

Vaterpolo klub “Wind sport” uspešnog vaterpoliste Nikole Rađena, otvorio je u vrata bazea svim polaznicima koji žele da se bave ovim sportom. U saradnji sa kompanijom “Wind sport”, na čelu sa Vladimirom Popovićem, cilj je da se uspostave standardi koji će omogućiti da ova vaterpolo škola i akademija postanu mesto na kome će se brusiti najsjajniji biseri za srpske klubove i reprezentacije.

Mladi vaterpolisti su imali prilike da najbolje savete vezane za vetrpolo dobiju od legende našeg vaterpola Igora Milanovića, koji je sa reprezentacijom bio dvostruki olimpijski šampion, dvaput šampion sveta i prvak Evrope.

Trening je obišao i gradonačenik Pančeva Saša Pavlov, koji je napomenuo da je veoma zadovoljan što će deca pored najboljih trenera koji će ih obučavati imati i pedagoga koji će da brinu o zdravlju i razvoju dece.

Članovi WIND SPORTA će imati priliku da se upoznaju i rade sa najboljim sportistima, sa domaćim i inostranim trenerima, kao i da se druže sa vršnjacima iz drugih zemalja.

 

Related posts

56 građana novozaraženo korona virusom u Južnom Banatu

Branislava Grčić

Patrijarh pozvao vernike i građane da slušaju savete stručnjaka

Nikoleta Dragaš

Odobrena prva faza proizvodnje ruske vakcine u Torlaku

Ivana Bogdanovski

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija