15. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Slatka škola: Poslastice na radost svih

Već jedanaest godina u Osnovnoj školi “Branko Radičević” obeležava se Dan hrane. Ove godine učenici su, zajedno sa roditeljima, pokazali svoje poslastičarsko umeće, jer je tema ovogodišnje manifestacije „Slatka škola“.

Kolači, torte, slatke pite, razičite vrste poslastica našle su se danas na klupama u holu Osnovne škole “Branko Radičević”, u okviru obeležavanja još jednog Dana hrane. Posetioci su mogli lepo da se zaslade i probaju sve omiljene i manje poznate poslastice po veoma povoljnim cenama, jer je kolač mogao da se kupi po ceni od 20 dinara. Kako ističe Marija Popović, direktorka škole, i ove godine manifestacije ima humanitarni karakter.

Pored učenika i roditelja Brankove škole, na obeležavanju Dana hrane je bilo oko 150 dece, iz pančevačkih vrtića, budućih prvaka, koji su na lep i zanimljiv način uz omiljene slatkiše mogli da se upoznaju sa radom u školi, ali i da steknu nove drgara sa kojima će se družiti kada i oni krenu uškolu.

 

 

Related posts

Jovanov: Boris Tadić i Marinika Tepić lažu još više

Nikola Toadjer

Svečana akademija povodom 213 godina Padine

Jasmina Petkovic

Heroji reciklaže stanari Savske 8

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija