27. februara 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Nova iskustva sa 16. Radio-dana

Radio-dani 16. po redu održani su na Staroj planini. Mnogo radionica, panela i ovog puta obeležilo je ove susrete. Glavni moto je razmena iskustava i kako zajedničim snagama napraviti pomake.

Zlatibor, Palićko jezero, a sada i Stara planina mesta su na kome se okupljaju ljudi sa radija kako bi razmenili i stekli nova iskustva. Maja Rakovic, predsednica RAB Srbija i direktorka Naxi radija kaže da se uvek potrudi da nađe idealno mesto za opuštanje, daleko od grada, mesto na kome može da se priča o svemu onome bitnim za ovaj medij. Iza Radio-dana je dugotrajna priprema, a Maja Rakovic ističe da se pažljivo biraju teme, kao i predavači koje će se predstaviti.

Sa svih radio-dana gosti su otišli sa zadatkom da ono o čemu su slušali primene u praksi.

Sa državnim sekretarom Aleksandrom Gajovićem otvoreno se razgovaralo o svakom problemu iz sfere radija. On je, između ostalog, postavio nekoliko bitnih zadataka do sledećeg susreta, kako unaprediti radio. Takođe, naveo je da  je u Srbiji 307 stanica i da veruje da će se ta brojka uvećavati, jer nova tehnološka dostignuća idu na ruku ovom mediju.

Osim mnoštvo radionica, panela, diskusija na Radio-danima uvek je prostora i za opuštanje, a u večernjim satima za uživanje uz muziku.

 

Related posts

HOBOTNICA BRAĆE ĐILAS Lider Saveza za Srbiju ima brata Gojka o kome svi ćute – U pitanju je moćnik koji deluje iz senke

Nikoleta Dragaš

Vučić u Ohridu sa Zaevim i Ramom o “malom Šengenu”

Zorana Stekovic

Preprodavac kola utajio porez?

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija