30. jula 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Nova iskustva sa 16. Radio-dana

Radio-dani 16. po redu održani su na Staroj planini. Mnogo radionica, panela i ovog puta obeležilo je ove susrete. Glavni moto je razmena iskustava i kako zajedničim snagama napraviti pomake.

Zlatibor, Palićko jezero, a sada i Stara planina mesta su na kome se okupljaju ljudi sa radija kako bi razmenili i stekli nova iskustva. Maja Rakovic, predsednica RAB Srbija i direktorka Naxi radija kaže da se uvek potrudi da nađe idealno mesto za opuštanje, daleko od grada, mesto na kome može da se priča o svemu onome bitnim za ovaj medij. Iza Radio-dana je dugotrajna priprema, a Maja Rakovic ističe da se pažljivo biraju teme, kao i predavači koje će se predstaviti.

Sa svih radio-dana gosti su otišli sa zadatkom da ono o čemu su slušali primene u praksi.

Sa državnim sekretarom Aleksandrom Gajovićem otvoreno se razgovaralo o svakom problemu iz sfere radija. On je, između ostalog, postavio nekoliko bitnih zadataka do sledećeg susreta, kako unaprediti radio. Takođe, naveo je da  je u Srbiji 307 stanica i da veruje da će se ta brojka uvećavati, jer nova tehnološka dostignuća idu na ruku ovom mediju.

Osim mnoštvo radionica, panela, diskusija na Radio-danima uvek je prostora i za opuštanje, a u večernjim satima za uživanje uz muziku.

 

Related posts

Osnovce najviše mučila matematika

Ivana Bogdanovski

Prismotra otkriva prvi posao Marka Bastaća

Katarina Popović

NIS obeležio deceniju programa „Zajednici zajedno“ u Nišu

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija