28. novembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

IZBORI U LUČANIMA! SNS prva predala listu!

Predstavnici liste “Aleksandar Vučić – Zato što volimo Lučane i Dragačevo” – Srpska napredna stranka”, prvi su predali potpise za predstojeće lokalne izbore koji će se održati 16. decembra ove godine.

Kutiju sa prikupljenim potpisima građana i listom kandidata, Opštinskoj izbornoj komisiji predao je, sinoć, Milivoje Dolović, aktuelni zamenik predsednice opštine.

– Ovaj broj potpisa je solidan broj s obzirom da je za predaju bilo potrebno 200. To pokazuje da SNS ima veliku podršku naroda opštine Lučani. Očekujem izuzetan izborni rezultat, zahvaljujem se svima koji su nas podržali svojim potpisima, ali i svima onima koji će izaći 16. decembra na svoja biračka mesta i zaokružiti redni broj 1 – kazala je Stambolić. Prva na listi je poručila da kao što su prvi predali listu očekuje da će biti prvi u izbornom rezultatu.

Dolović je rekao da lista broji 35 kandidata i da je njihov izbor bio usmeren ka teritorijalnoj zastupljenosti čitave teritorije opštine.

– Zajedno sa našim koordinatorima iz Izvršnog odbora stranke, smatramo da je došlo do formiranja najbolje moguće liste u ovom trenutku. To je lista koja će na određen način oslikati jedinstvo, a što će se svakako pokazati i sigurno najboljim izbornim rezultatom u poslednje vreme – kazao je Dolović.

Poverenik SNS u Lučanima Slobodan Jolović je za Glas zapadne Srbije rekao da je potrebno ustrupiti mesto mladima, a na pitanje zbog čega se ni on ni drugi poverenik nisu našli na njoj rekao:

– Ne ide da ja kao funkcioner državne uprave budem na listi lokalne samouprave, to sam bio u prethodnom periodu uz obostranu saglasnost i Skupštine i Vlade Republike Srbije. Ovog puta smo se dogovorili da ustupimo mesto mlađim i novim ljudima jer našu listu čini dve trećine novih kandidata za buduće odbornike lokalnog parlamenta u Opštini Lučani.

Related posts

Kovčeg sa telom patrijarha u Hramu Svetog Save, vernici odaju poštu

Branislava Grčić

Mali: Apsolutno smo likvidni, nema problema za plate i penzije

Aleksandra Miloševska

Gornji grad obeležio slavu

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija