5. marta 2021.
Radio televizija Pančevo
Srbija Vesti

Vučić čestitao Žairu Bolsonaru izbor za predsednika Brazila

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Žairu Bolsonaru izbor za predsednika Federativne Republike Brazil, u kome se, između ostalog, kaže:

 

“Primite iskrene čestitke povodom Vaše pobede na predsedničkim izborima i najbolje želje za mnogo uspeha na odgovornoj dužnosti. Postati lider jedne tako velike i važne zemlje svakako je velika čast, zaslužena uz jaku podršku birača. U isto vreme to je i put pun velikih izazova, koji zavređuju samo oni koji su dovoljno hrabri i odlučni da se sa njima suoče.

 

Srbija i Brazil su, iako geografski udaljeni, tokom istorije izgradili veze zasnovane na prijateljstvu i međusobnom poštovanju. Dozvolite mi da i ovom prilikom zahvalim Brazilu na principijelnom stavu prema državnim i nacionalnim interesima Srbije po pitanju Kosova i Metohije.

 

Zato se nadam da ćemo u budućnosti proširiti i osnažiti naše odnose, koristeći mnoge postojeće mogućnosti i prednosti naših dveju zemalja, a u korist napretka i blagostanja naših građana,” navodi se u pismu predsednika Vučića.

 

 

Related posts

Svečano u Pančevu: Specijalna brigada obeležila slavu

Mica Milakov

Pojedinačne posete kulturnim ustanovama

Jelena Belić

Isporuka građevinskog materijala za izbeglice

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija