21. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Vučić: Mnogo iskušenja pred nama, nadam se još boljim rezultatima

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, čestitao je slavu SNS-u.

– Želim svima mir, ljubav i mnogo više radosti. Mnogo iskušenja je pred nama, neće biti lako, ali sam uveren da ćemo sledeću salvu da dočekamo u još boljem raspoloženju – rekao je predesnik Vučić.
– Uveren sam da ćemo sledeću slavu dočekati u još boljem raspoloženju, sa manjim dugom i boljom budućnošću za naše građane. Za sve to mora mnogo da se radi, ali i da se borimo i da čuvamo naš narod na KiM i naše svetinje, da očuvamo mir i stabilnost – rekao je predsednik Vučić dodajući da sve to, kako kaže, neće biti ni malo lako.

Predsednik se zahvalio i koalicionim partnerima SNS-a.

– Nemojte da se plašite teških vremena. Tamam kada mislimo da smo rešikli probleme, mi imamo neke druge probleme u regionu. Nadam se da ćemo u miru, uz trud i napor u narednih godinu dana ostvarimo još bolje rezultate – rekao je predsednik Vučić zahvaljujući na prijatnom gostoprimstvu u prostorijama stranke.

– Borili smo se i napravili smo stranku koju u Srbiji najčešće kritikuju, ali za koju narod najviše glasa. Narod je oduvek najbolje znao i narod će i da proceni – dodao je predsednik Vučić.

U Pljevljima je zabranjeno obeležavanje stogodišnjice oslobođenja i ujedinjenja Srbije i Crne Gore.

– Naše reakcije ne treba da budu jednostavne i jednoznačne. Mi gledamo da nikoga ne uvredimo i da se ne mešamo u unutrašnje stvari, ali moram da priznam da ne razumem odluku da vi zabranjujete ljudima da misle i da imaju drugačiji pogled na prošlost – dodao je predsednik Vučić ističući da ne može da razume sprečavanje ljudi da iznesu svoj pogled koji je drugačiji od aktelene vlasti. Kako kaže, u Srbiji je gotovo nemoguće da se dogodi tako nešto.

-Kod nas imate onih koji događaje iz 41. i 45. gledaju na drugačiji način, i od Aneksione krize, Balkanskih ratova i niko nije imao problem da se okupi – rekao je predesnik Vučić ograđujući se da ne zna da li su te informacije u potpunosti tačne.

– Mi poštujemo drugačije stavove, činjenice i istoriju. Ako neko misli drugačije, mi nećemo da ga sprečimo da tako nešto misli – dodao je predsednik Vučić.

Kako kaže, uprkos svemu, on je siguran da narod najbolje vidi i može da procenjuje.

 

Related posts

Vučić: Imamo 3 odsto pozitivnih na 6.000 testiranih!

Mica Milakov

REŠEN JOŠ JEDAN NASLEĐEN PROBLEM: Počeli radovi na pružnom prelazu u Skadarskoj!

Mica Milakov

Kupališta u Ivanovu i Kačarevu se ne preporučuju za kupanje

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija