25. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Vučić: Mnogo iskušenja pred nama, nadam se još boljim rezultatima

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, čestitao je slavu SNS-u.

– Želim svima mir, ljubav i mnogo više radosti. Mnogo iskušenja je pred nama, neće biti lako, ali sam uveren da ćemo sledeću salvu da dočekamo u još boljem raspoloženju – rekao je predesnik Vučić.
– Uveren sam da ćemo sledeću slavu dočekati u još boljem raspoloženju, sa manjim dugom i boljom budućnošću za naše građane. Za sve to mora mnogo da se radi, ali i da se borimo i da čuvamo naš narod na KiM i naše svetinje, da očuvamo mir i stabilnost – rekao je predsednik Vučić dodajući da sve to, kako kaže, neće biti ni malo lako.

Predsednik se zahvalio i koalicionim partnerima SNS-a.

– Nemojte da se plašite teških vremena. Tamam kada mislimo da smo rešikli probleme, mi imamo neke druge probleme u regionu. Nadam se da ćemo u miru, uz trud i napor u narednih godinu dana ostvarimo još bolje rezultate – rekao je predsednik Vučić zahvaljujući na prijatnom gostoprimstvu u prostorijama stranke.

– Borili smo se i napravili smo stranku koju u Srbiji najčešće kritikuju, ali za koju narod najviše glasa. Narod je oduvek najbolje znao i narod će i da proceni – dodao je predsednik Vučić.

U Pljevljima je zabranjeno obeležavanje stogodišnjice oslobođenja i ujedinjenja Srbije i Crne Gore.

– Naše reakcije ne treba da budu jednostavne i jednoznačne. Mi gledamo da nikoga ne uvredimo i da se ne mešamo u unutrašnje stvari, ali moram da priznam da ne razumem odluku da vi zabranjujete ljudima da misle i da imaju drugačiji pogled na prošlost – dodao je predsednik Vučić ističući da ne može da razume sprečavanje ljudi da iznesu svoj pogled koji je drugačiji od aktelene vlasti. Kako kaže, u Srbiji je gotovo nemoguće da se dogodi tako nešto.

-Kod nas imate onih koji događaje iz 41. i 45. gledaju na drugačiji način, i od Aneksione krize, Balkanskih ratova i niko nije imao problem da se okupi – rekao je predesnik Vučić ograđujući se da ne zna da li su te informacije u potpunosti tačne.

– Mi poštujemo drugačije stavove, činjenice i istoriju. Ako neko misli drugačije, mi nećemo da ga sprečimo da tako nešto misli – dodao je predsednik Vučić.

Kako kaže, uprkos svemu, on je siguran da narod najbolje vidi i može da procenjuje.

 

Related posts

112 novih slučajava u Južnom Banatu

Aleksandra Miloševska

Predsednik Vučić: Uz vredan rad bićemo lider u regionu

Ivana Bogdanovski

Vučić obilazi Kopenenu zonu bezbednosti

Nikola Toadjer

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija