23. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Novi brend “Radisson Hotel Group”

Hotelska grupacija “Radisson Hotel Group” predstavila je svoj novi, ekskluzivni brend “Radisson Collection” na događaju organizovanom u Beogradu. Više od 500 zvanica uživalo je u jedinstvenom programu, tokom kog su putem “digitalnih vrata” i virtuelnih projekcija mogli da obiđu ovog lanca na nekoliko svetskih destinacija.

Radison blu old mil hotel pridružio se ove godine ekskluzivnom brendu Radison kolekšn i ubuduće će poslovati pod novim imenom “Radison kolekšn hotel, old mild Belgrejd”.

Beograđanima i gostima prestonice predstavljen je autentičan i moderan dizajn koji prati model savremenog načina života, a odlikuje sve hotele grupacije Radison. Do nedavno Radison blu old mil hotel sada je novi brend, koncipiran da slavi Beograd, pa je i postavka pod nazivom “Tri lica Beograda”, na trgu ispred hotela prikazala nostalgičnu, boemsku i urbanu stranu prestonice Srbije.

Pažnja novog brenda usmerena je ka detaljima, udobnosti i funkcionalnosti. Za posebno uživanje gostima su na raspolaganju i fitnes i welnes program, kao i mogućnost kreiranja jedinstvenog iskustva za goste restorana koji nudi lokalne specijalitete. Svi hoteli u okviru ovog brenda nalaze se na centralnim gradskim lokacijama u neposrednoj blizini znamenitosti i pružaju jedinstveno iskustvo gostima.

Zahvaljujući jedinstvenom konceptu, hotel je nagrađen velikim brojem međunarodnih priznanja za dizajn, očuvanje kulturnog nasleđa i prestižnu uslugu.

Related posts

Kuburović: Zakon o poreklu imovine uskoro pred poslanicima

Jelena Obradović

Dr Ovuka: U Pančevu veći broj otpusta nego prijema

Nikoleta Dragaš

Novogodišnji bazar privukao brojne izlagače

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija