2. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti

Priznanja Osnovnom i Prekršajnom sudu u Pančevu

PANČEVO, 18. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Prekršajni sud u Pančevu je na godišnjem savetovanju sudije Srbije koje je održanom u Vrnjačkoj Banji dobio priznanje za unapređenje efikasnosti i kvaliteta sudskog sistema. Osim Prekršajnog suda, priznanje za primenu inovacije u radu dobio je Osnovni sudu u Pančevo.

 

Na godišnjem savetovanju sudije Srbije, održanom u Vrnjačkoj Banji, Prekršajni sud u Pančevu dobio je priznanje za unapređenje efikasnosti i kvaliteta sudskog sistema. Prema rečima sudije Sandre Medaković, portparolke Prekršajnog suda, priznanje im mnogo znači jer je ovo prvo priznanje koje je Prekršajni sud dobio od svoga postojanja.

 

– Priznanje je rezultat rada suda. Dodeljena je na osnovu povećanog ukupnog broja rešenih predmeta. Priznanje je dodeljeno od strane Vrhovnog kasacionog suda Srbije. Ova nagrada nam znači jer je prvo priznanje koje Prekršajni sud u Pančevu dobio od svoga postojanja, a osim toga, to je usledilo samo par meseci nakon preseljenja suda u novu zgradu. Novi prostor je doprineo efikasnijem radu, omogućio je veću ažurnost ali i veći kvalitet. Naša očekivanja su se pokazala kao opravdana i kao potvrda toga je stiglo ovo priznanje – istakla je sudija Sandra Medaković, portparol Prekršajnog suda Pančevo.

Osim Prekršajnog suda, na skupu u Vrnjačkoj Banji, priznanje za primenu inovacije u svom radu dobio je Osnovni sud Pančevo.

Related posts

Predstavnici Kancelarije za KiM u poseti opštini Zubin Potok

Mica Milakov

Vučić posle razgovora s Kurtijem: Branio sam interese Srbije

Nikoleta Dragaš

Maja Vitman: Ima novca za novu zgradu ZZJZ

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija