16. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Šta god da je Kosovo i njegova vlada za SAD i ambasadora Skota, za nas je to takozvana vlada i takozvana država

Šta god da je Kosovo i njegova vlada za SAD i ambasadora Skota, za nas je to takozvana vlada i takozvana država, rekao je danas predsednik Aleksandar Vučić povodom izjave ambasadora SAD da je Kosovo suverena država i zapitao zašto uopšte onda pregovaraju sa Srbijom i od Srbije traže da poruži utočište tobož suverenim državama u UN.

“Bilo bi lepo da je pokazao malo više poštovanja za zemlju domaćina”, rekao je Vučić i dodao da je i predstavnik vlade, koji je prisustvovao događaju na kojem je Skot dao tu izjavu trebalo da reaguje.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je patrijarhu SPC Irineju na izjavi da se predsednik “kao lav” bori za Kosovo i Metohiju i poručio da su te reči lepe, ali i obavezujuće.

“To su koliko lepe, toliko i veoma obavezujuće reci, veoma važne i veoma obavezujuće i boriću se za interese našeg naroda na KiM svim srcem i svom snagom, kao što sam se i do sada borio”, rekao je Vucić novinarima u Beogradu.

Related posts

Vučić sa predsednikom EBRD i predstavnicima „Al Dahra“

Mica Milakov

Upucan Darko Kovačević

Mica Milakov

Vučić: Dualno obrazovanje je budućnost Srbije

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija