13. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Kovačica

Najbolje opremljena ambulanta za fizikalnu medicinu u Padini

Služba fizikalne medicine i rehabilitacije koja radi pri Domu zdravlja Kovačica je dobila veoma značajno pojačanje.

Svečano je otvoreno odeljenje fizijatrije u Padini. Otvaranju su prisustvovali mnogobrojni građani opštine Kovačica, a na otvaranju su se obratili direktor Doma zdravlja u Kovačici, Predrag Vinković, dr Radmila Margan, a sa prisutnima su razgovarali i fizijatri sada već rade u novootvorenom odeljenju.

– Mislim da će ovo mnogo značiti za građane odavde. Puno smo uložili, mislim da trenutno imamo najbolju fizikalnu medicinu u Južnom Banatu, rekao je direktor Predrag Vinković.

Svi zakazani pregledi biće i urađeni, fizioterapeut će raditi svakodnevno, a očekivano je da će pacijenti dolaziti i iz opšine Sečan, pored naših građana.

Svi aparati su novi, a u pitanju je najnovija tehnologija. Po načinu rada ambulanta poseduje aparate koji koriste magnetnu tehnologiju, lasersku i tehnologiju elektrostimulacije. Sve to je dostupno našim građanima, a terapeuti će moći mnogo više da se posvete pacijentima. U Padini se krenulo sa radom, a očekujemo i još novih i boljih usluga u Domu zdravlja Kovačica.

Related posts

PIJAČNI BAROMETAR NA „ZELENOJ“ PIJACI

Zorana Stekovic

Promocija dečjeg festivala “Pevajmo srcem” na vršačkom Gradskom trgu

Nikoleta Dragaš

U sredu i četvrtak proslava Dana Barande

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija