28. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Vršac

Grad Vršac obeležio Međunarodni dan starijih osoba

Povodom 1. oktobra Svetskog dana starih i meseca starih, u vršačkom u Gerontološkom centru Vršac organizovana priredba za korisnike ove ustanove.

Priredbi je prisustvovala članica Gradskog veća za zdravstvo i socijalna pitanja Tatjana Nikolić.

ona je tom prilikom obišla Gerontološki centar Vršac i razgovarala sa korisnoicima, osobljem i rukovodstvom o uslovima boravka i pružanja usluga u toj ustanovi.

– Uverila sam se u veoma visoke standarede boravka i zadovoljstvo korisnika pružanjem usluga u našem Gerontološkom centru, takođe bih istakla veoma dobro organizovan rad ambulante koja se nalazi u sklopu zgrade gde svim stanarima može biti pružena primarna lekarska zaštita bez odlaska u Dom zdravlja ili Opštu bolnicu, kaže Tatjana Nikolić.

U okviru programa povodom Svetskog dana starih, osim priredbe, organizovanao je i druženje sa penzionerima uz prigodan kulturno-muzički program i posluženje, a kako je najavljeno za portal eVršac, tokom oktobra u ovoj ustanovi biće organizovan niz kulturno-umetničkih sadržaja za naše najstarije sugrađane.

Related posts

SERVISNE INFORMACIJE 06.10.2021.

Jelena Obradović

Uspešna akcija ribočuvarske službe ŠG “Banat” Pančevo

Zorana Stekovic

PIJAČNI BAROMETAR NA „ZELENOJ“ PIJACI

Aleksandra Miloševska

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija