17. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Vršac

Grad Vršac obeležio Međunarodni dan starijih osoba

Povodom 1. oktobra Svetskog dana starih i meseca starih, u vršačkom u Gerontološkom centru Vršac organizovana priredba za korisnike ove ustanove.

Priredbi je prisustvovala članica Gradskog veća za zdravstvo i socijalna pitanja Tatjana Nikolić.

ona je tom prilikom obišla Gerontološki centar Vršac i razgovarala sa korisnoicima, osobljem i rukovodstvom o uslovima boravka i pružanja usluga u toj ustanovi.

– Uverila sam se u veoma visoke standarede boravka i zadovoljstvo korisnika pružanjem usluga u našem Gerontološkom centru, takođe bih istakla veoma dobro organizovan rad ambulante koja se nalazi u sklopu zgrade gde svim stanarima može biti pružena primarna lekarska zaštita bez odlaska u Dom zdravlja ili Opštu bolnicu, kaže Tatjana Nikolić.

U okviru programa povodom Svetskog dana starih, osim priredbe, organizovanao je i druženje sa penzionerima uz prigodan kulturno-muzički program i posluženje, a kako je najavljeno za portal eVršac, tokom oktobra u ovoj ustanovi biće organizovan niz kulturno-umetničkih sadržaja za naše najstarije sugrađane.

Related posts

Preventivni zdravstveni pregledi 29. septembra u Vršcu

Nikoleta Dragaš

Uhapšeni osumnjičeni za krađu 17 000 evra

Nikoleta Dragaš

Telefoni u Vršcu za pomoć i informacije

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija