18. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Sport Vesti

Atletičari pobedili kišu

Okružno prvenstvo u atletici za učenike osnovnih i srednjih škola zakazano je za četvrtak, 4. oktobar takođe na Gradskom stadionu. Za trofeje će se nadmetati najuspešniji atletičari sa opštinskog takmičenja održanog na Gradskom stadionu.

Opštinsko takmičenje u atletici za učenike osnovnih i srednjih škola održano je na Gradskom stadionu uprkos kiši i lošem vremenu.

– Okupilo se devt škola iz naseljenih mesta i sve pančevačke srednje i osnovne škole. Pobednici iz srednjih škola će ići na okružno, dalje na međuokružno, republičko, a pobednici republičkog će učestvovati na Svetskom prvenstvu, koje će se održati u Splitu, u Hrvatskoj – rekao je Dušan Lukić, predsednik Saveza za školski sport Pančeva.

Organizator takmičenja je Savez za školski sport Pančevo u saradnji sa gradskim klubom Dinamo.

– Imamo dve kategorije osnovnih škola, stariji i mlađi, i srednje škole. Takmiče se deca u bacanju vorteksa, na 60 metara, štafete, skok u vis i skok u dalj, a srednjoškolci imaju discipline: 100 metara, 400 metara, 1000 metara, štafete, skok u vis, skok u dalj, bacanje kugle, 4×100 metara u muškoj i ženskoj konkurenciji – izjavio je Dušan Lukić, predsednik Saveza za školski sport Pančeva.

Okružno prvenstvo u atletici za učenike osnovnih i srednjih škola biće održano na Gradskom stadionu u Pančevu 4. oktobra.

Related posts

Predsednik Vučić razgovarao sa ministrom spoljnih poslova UK Rabom

Katarina Popović

Vučić sa zvaničnikom Forin Ofisa Ričardom Murom

Mica Milakov

Uskoro mesta za još 150-toro dece u vrtićima

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija