16. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Sport Vesti

Atletičari pobedili kišu

Okružno prvenstvo u atletici za učenike osnovnih i srednjih škola zakazano je za četvrtak, 4. oktobar takođe na Gradskom stadionu. Za trofeje će se nadmetati najuspešniji atletičari sa opštinskog takmičenja održanog na Gradskom stadionu.

Opštinsko takmičenje u atletici za učenike osnovnih i srednjih škola održano je na Gradskom stadionu uprkos kiši i lošem vremenu.

– Okupilo se devt škola iz naseljenih mesta i sve pančevačke srednje i osnovne škole. Pobednici iz srednjih škola će ići na okružno, dalje na međuokružno, republičko, a pobednici republičkog će učestvovati na Svetskom prvenstvu, koje će se održati u Splitu, u Hrvatskoj – rekao je Dušan Lukić, predsednik Saveza za školski sport Pančeva.

Organizator takmičenja je Savez za školski sport Pančevo u saradnji sa gradskim klubom Dinamo.

– Imamo dve kategorije osnovnih škola, stariji i mlađi, i srednje škole. Takmiče se deca u bacanju vorteksa, na 60 metara, štafete, skok u vis i skok u dalj, a srednjoškolci imaju discipline: 100 metara, 400 metara, 1000 metara, štafete, skok u vis, skok u dalj, bacanje kugle, 4×100 metara u muškoj i ženskoj konkurenciji – izjavio je Dušan Lukić, predsednik Saveza za školski sport Pančeva.

Okružno prvenstvo u atletici za učenike osnovnih i srednjih škola biće održano na Gradskom stadionu u Pančevu 4. oktobra.

Related posts

Ministarstvo odbrane: Počasni letački znak dodeljujemo “za unapređenje ratnog vazduhoplovstva i PVO”

Nikola Toadjer

Udes kod Plinare

Mica Milakov

Grad obeležio slavu Veliku Gospojinu

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija