21. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Vršac

Vršački “Titan Fight team” uspešan na “Delta City – Belgrade MMA OPEN 2018”

Vršački Titan Fight team učestvovao je na “Delta City – Belgrade MMA OPEN 2018” i ostvario dobre rezultate osvojivši jednu srebrnu i dve bronzane medalje.

Vršački Titan Fight team nastupio je sa ćetiri takmičara, sa jednim takmičarem u kategoriji do 84 kg, i tri takmičara do 93 kg.

U prvoj borbi do 84kg nastupio je Damir Petrović koji je u zadnjim sekundama prve runde uradio gušenje s leda i protivnik je tapkao u isto vreme kada se oglasilo zvono za kraj runde te sudija nije prekinuo borbu. U drugoj rundi je Damir takođe odradio dobru rundu no nažalost i nakon te runde za sudije to nije bilo dovoljno te su dali treću dodatnu rundu u kojoj je Damir izgubio, nezasluženo.

U kategoriji do 93kg od dev borbe. U prvoj su se susreli Cvetičanin Nikola i Medi Strahinja, obojica iz Vršačkog titan fight team. Oni su po dogovoru odradili prijateljski meč u kojem je pobedio Cvetičanin i prošao u finale.Nikola Cvetićanin je u finalu protiv Vladimira Živanovića iz “Sektora” odradio odličnu prvu rundu sa rezultatom 10:8 ali mu je, u drugoj rundi ponestalo snage i Živanović je uspeo sredinom runde da okonča meč. Cvetičanin je tako došao do srebrne medalje dok su Rakić i Medi uzeli bronzu.

Aleksandar Rakić je odradio meč sa borcem iz beogradskog Sekutora. U prvoj rundi Rakić je bio dominantan sa par kilograma težim protivnikom. U drugoj rundi borba je bila izjednačena te su sudije dale dodatnu treću rundu koju je dobio borac iz “Sekutora”.

Related posts

Zdrava ishrana u vreme posta

Vanja Vićentić

Vršac ponovo centar futsala u Srbiji

Ivana Bogdanovski

Havarija na vodovodnoj mreži

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija