17. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Vršac

Vršački “Titan Fight team” uspešan na “Delta City – Belgrade MMA OPEN 2018”

Vršački Titan Fight team učestvovao je na “Delta City – Belgrade MMA OPEN 2018” i ostvario dobre rezultate osvojivši jednu srebrnu i dve bronzane medalje.

Vršački Titan Fight team nastupio je sa ćetiri takmičara, sa jednim takmičarem u kategoriji do 84 kg, i tri takmičara do 93 kg.

U prvoj borbi do 84kg nastupio je Damir Petrović koji je u zadnjim sekundama prve runde uradio gušenje s leda i protivnik je tapkao u isto vreme kada se oglasilo zvono za kraj runde te sudija nije prekinuo borbu. U drugoj rundi je Damir takođe odradio dobru rundu no nažalost i nakon te runde za sudije to nije bilo dovoljno te su dali treću dodatnu rundu u kojoj je Damir izgubio, nezasluženo.

U kategoriji do 93kg od dev borbe. U prvoj su se susreli Cvetičanin Nikola i Medi Strahinja, obojica iz Vršačkog titan fight team. Oni su po dogovoru odradili prijateljski meč u kojem je pobedio Cvetičanin i prošao u finale.Nikola Cvetićanin je u finalu protiv Vladimira Živanovića iz “Sektora” odradio odličnu prvu rundu sa rezultatom 10:8 ali mu je, u drugoj rundi ponestalo snage i Živanović je uspeo sredinom runde da okonča meč. Cvetičanin je tako došao do srebrne medalje dok su Rakić i Medi uzeli bronzu.

Aleksandar Rakić je odradio meč sa borcem iz beogradskog Sekutora. U prvoj rundi Rakić je bio dominantan sa par kilograma težim protivnikom. U drugoj rundi borba je bila izjednačena te su sudije dale dodatnu treću rundu koju je dobio borac iz “Sekutora”.

Related posts

Zimska rezidba voća obavezna kod svih vrsta pre cvetanja

Vanja Vićentić

Početkom februara online licitacija državno-poljoprivrednog zemljišta

Bojana Kecic

Servisne informacije za 25. novembar

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija