1. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Takmičenje za najbolji hleb i najlepši štand u nedelju u Novom Selu

Hleb nas odvajkada okuplja oko porodičnog stola, a “Banatski hleb” je manifestacija koja ima za cilj afirmaciju potencijala i stvaralaštva žena u ruralnoj stredini. Održaće se četvrti put, 30. septembra u Bantskom Novom Selu, u sportskoj hali od 12.00 časova, u organizaciji Udruženja žena “Novoseljanke” u saradnji sa Turističkom organizacijom Pančevo.

“Banatski hleb” je manifestacija koju organizuje Udruženje žena “Novoseljanke”, koje postoji od 2014. godine. Cilj ove manifestacije je afirmacija stvaralašva žena iz seoskih sredina. Posetioci će imati priliku da saznaju recepturu za pravljenje hleba koji su donele i prethodno s ljubavlju umesile žene iz svih krajeva naše zemlje.

Manifestacija ima takmičarski karakter, tj. učesnici se takmiče u kategorijama za najbolji hleb i za najlepši štand. Predsednik žirija ove godine je Saša Mišić, poznati voditelj kulinarskih emisija.

Related posts

Ministar Vulin : Srbija i Rusija strateški partneri i iskreni prijatelji

Branislava Grčić

Vučić i Brnabić sa kineskim stručnjacima

Zorana Stekovic

Predsednik Vučić sa Harčenkom o aktuelnim pitanjima srpsko-ruskih odnosa i bilateralne saradnje

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija