23. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Politika Srbija Vesti

Vučić sumirao rad SNS-a

Nikad neću da stavljam žig na čelo srpskog naroda da bih se nekome dopao, štitiću srpski narod uvek i svuda, jer to je moj posao, poručio je večeras predsednik Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić, na Sednici Glavnog odbora SNS. Na sednici je govorio o otvarenim rezultatima, Kosovu i Metohiji, kao i proslavi desetogodišnjice stranke.

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić na sednici Glavnog odbora prisetivši se kako je bilo na početku rekao je da su nakon pobede predsednika Nikolića i formiranja koalicione Vlade sa Socijalističkom partijom Srbije uspeli da stabilizujemo situacjiu u zemlji. Dodajući da je malo ko imao vere i poverenja i da su i oni bili skeptični u postavljlene ciljeve.

Snovi su bili veliki, podvukao je Vučić. Uprkos tome što se oni retko ostvaruju, kaže da su oni na putu ka njihovom ostvarenju.Od 2014. kada su dobili poverenje naroda, Srbija kreće u značajne reforme. Situaciju u našoj zemlji uporedio je sa velikom Rusijom, ističući da i Putinu nije bilo lako da ostvari penzione reforme.

Predsednik naprednjaka kazao je da su smanjili nezaposlenost, ali i da su počeli da grade fabrike i dovode investitore. Kao primer naveo je Novi Sad u kome nije otvorena fabrika 40 godina.

Vučić je zaključio da ukoliko želimo da nastavimo ovim putem moramo da obezbedimo ugled Srbije u svetu. U dosadašnjem radu, rekao je, uspeli smo zato što smo svima stavili do znanja da je Srbija nezavisna, suverena i slobodna zemlja. Na kraju je zaključio da moramo da radimo mnogo više kao i da sebe menjamo ako želimo da opstanemo i nastavimo putem pobede.

Related posts

PENZIONERI: Da li stručnost i dostojnost sudije Gavrančić moraju na proveru?

Mica Milakov

Udruženje “Makedonium” obeležilo Svetog Klimenta

Jasmina Petkovic

Analitičar Radun: Južni Banat, nakon decenija razaranja, na putu razvoja!

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija