25. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Program poslovanja “Urbanizma” na sednici Veća

Gradski većnici izglasali su izmene i dopune Programa poslovanja Javnog preduzeća “Urbanizam”, kao i predlog zaključka o saradnji između Opštine Pernik, Republika Bugarska i Grada Pančeva.

Prema rečima Milana Balčina iz Javnog preduzeća “Urbanizam” zbog povećanog obimom posla, a prema finansijskom planu za 2018.godinu stvarena je mogućnost za prijem još jednog radnika na određeno vreme. Kako je rekao najviše je posla na pravljenju urbanističkih planova i dokumenata za njihovo sprovođenje.

Ovom izmenom, prema rečima Balčina, ne remeti se programa poslovanja.On je objasnio da je to preraspodela sa starozaposlenih na novozaposlene.

Na sednici gradskog veća usvojen je i Memorandum o saradnji između Opštine Pernik u Bugarskoj i Grada Pančeva. Saradnja između Bugarkse i Pančeva bio je predlog bugarskog ambasadora. Zvanično Memorandum će biti potpsan 18. oktobra kada je i dan ove opštine i kada će Saša Pavlov posetiti Pernik.

Related posts

Jubilarna manifestacija “Foto safari” u Ivanovu

Mica Milakov

Počeo sastanak u Tirani o „malom Šengenu“

Aleksandra Miloševska

Padobranska beretka za ministra Vulina

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija