16. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Program poslovanja “Urbanizma” na sednici Veća

Gradski većnici izglasali su izmene i dopune Programa poslovanja Javnog preduzeća “Urbanizam”, kao i predlog zaključka o saradnji između Opštine Pernik, Republika Bugarska i Grada Pančeva.

Prema rečima Milana Balčina iz Javnog preduzeća “Urbanizam” zbog povećanog obimom posla, a prema finansijskom planu za 2018.godinu stvarena je mogućnost za prijem još jednog radnika na određeno vreme. Kako je rekao najviše je posla na pravljenju urbanističkih planova i dokumenata za njihovo sprovođenje.

Ovom izmenom, prema rečima Balčina, ne remeti se programa poslovanja.On je objasnio da je to preraspodela sa starozaposlenih na novozaposlene.

Na sednici gradskog veća usvojen je i Memorandum o saradnji između Opštine Pernik u Bugarskoj i Grada Pančeva. Saradnja između Bugarkse i Pančeva bio je predlog bugarskog ambasadora. Zvanično Memorandum će biti potpsan 18. oktobra kada je i dan ove opštine i kada će Saša Pavlov posetiti Pernik.

Related posts

Izgradnjom fabrike u Loznici, zagarantovana budućnost građana Podrinj

Mica Milakov

RK Dinamu izmakao trofej. Novosađani do trofeja u Kupu Srbije

Mica Milakov

KK “Tamiš” u subotu protiv kragujevačkog “Radničkog”

Aleksandra Miloševska

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija