26. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Fudbal, odbojka, basket na renoviranim terenima na Kotežu

Mesna zajednica “Kotež” organizovala je turnire u malom fudbalu, odbojci na pesku i basketu. Povod za održavanje turnira je završetak radova na renoviranju ovih terena.

Na Kotežu su završeni radovi na renoviranju sportskih terena, zahvaljujući Mesnoj zajednici. Turnirima u malom fudbalu, odbojci na pesku i basketu zvanično su otvoreni tereni, koje će ubuduće moći da koriste svi građani. Predsednik MZ “Kotež” Milan Stanković ističe da je izuzetno zadovoljan kako je sve proteklo.

Stanković ističe da se veliki građana broj prijavio za učešće na ovim turnirima, da je broj prijavljenih i veći od očekivanog i da mu je izuzetno zadovoljstvo što se toliki broj stanovnika Koteža bavi sportom.

Stanković kaže da je želja Mesne zajednice da ovaj događaj ubuduće postane tradiocionalan.

Predsednik MZ “Kotež” zahvalio je Sportskom savezu Pančeva, koji je učestvovao u organizaciji turnira, Policijskoj upravi i Hitnoj pomoći, kao i svim građanima, koji su uveličali događaj, jer su se odazvali pozivu u velikom broju.

Related posts

Borba protiv raka: Domovi zdravlja u obavezi da pozivaju na skrining testove

Nikoleta Dragaš

Joanikije izabran za mitropolita crnogorsko primorskog

Ivana Bogdanovski

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević na Danu Svetog Save u Temišvaru

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija