12. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Akcija “Građani, oprez! Čuvajte svoju imovinu!” na Zelenoj pijaci

Policijska uprava Pančevo sprovodi preventivni lokalni akcioni plan pod nazivom “Građani, oprez! Čuvajte svoju imovinu!” U okviru kampanje prpadnici MUP-a Pančevo su na Zelenoj pijaci delili letke i podizali svest o ličnoj imovini kod sugrađana. 

Cilj projekta “Građani, oprez! Čuvajte svoju imovinu!” je podizanje svesti kod sugrađana o očuvanju svoje imovine, smanjivanje broja krivičnih dela, kao i smanjivanje štete prouzrokovane ovakvim krivičnim delima.

Pripadnici MUP-a Pančevo podelili su sa građanima njhova zapažanja i pružili savete sugrađanima kako bi oni na što bolji način sačuvali svoju imovinu.

Krivična dela krađe i teške krađe iz stana, porodičnih kuća, vozila i drugih mesta vrlo često se događaju na onim mestma gde ne postoji dovoljna mera zaštite. Zato se savetuje posavljanje dodatne zaštite na ulazna vrata, zatvaranje prozora, kao i zaključavanje ulazne kapije od dvorišta.

Oficir Stanković je za kraj poručio sugrađanima da niko ne može bolje da sačuva sopstvenu imovinu od nas samih, i da bi upravo zbog toga trebali da obratimo pažnju na to gde ostavljamo vredne stvari.

 

Related posts

Nastava u pančevačkim školama uz sve mere zaštite

Katarina Popović

“Krokodokodil” u Gradskoj biblioteci

Jasmina Petkovic

Vučić na otvaranju puta u Velikoj Plani: U subotu predstavljamo plan “Srbija 2025. godine”

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija