26. februara 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Opovo

XXI sednica Skupštine opštine Opovo

Odbornici Skupštine opštine Opovo usvojili su sve tačke koje su se nalazile na današnjem dnevnom redu. Verovatno najvažnija tačka dnevnog reda je bio drugi rebalans opštinskog budžeta.

Predlogom Odluke o izmenama i dopunama Odluke o budžetu Opštine Opovo za 2018. godinu – Rebalans II, vrši se usklađivanje prihoda i primanja i rashoda i izdataka budžeta Opštine Opovo, na višem nivou u odnosu na prethodni plan. Ukupan budžet je projektovan na nivou od 701.465.420 dinara, a povećanje je rezultat odobrenih namenskih transfera, planiranog novog zaduženja i povećanja planiranih prenetih sredstava.

Konkretno u pitanju je realizacija više novih projekata koji se rade ili čija se realizacija planira u bliskoj budućnosti.

Odbornici su dali saglasnost na rebalans Programa poslovanja JP „Mladost“ Opovo za 2018. godinu i izmene i dopune Statuta JP „Mladost“ Opovo za 2018.godinu, kao i na izmene i dopune Godišnjeg plan rada PU „Bambi “ Opovo za radnu 2018/2019.godinu.

Related posts

“Dizelka” ne da tron!

Mica Milakov

Zaprašivanje komaraca u subotu

Zorana Stekovic

Svinjska kuga preti iz Rumunije

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija