23. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Predložite kandidate za Novembarsku nagradu do 15. oktobra

PANČEVO, 17. septembar 2018. (TV Pančevo) – Grad Pančevo poziva sve građane Pančeva, pravna lica i sve druge organizacije da predlože kandidate za Novembarsku nagradu grada Pančeva, koja se tradicionalno dodeljuje povodom Dana grada Pančeva.

Nagrade se dodeljuju fizičkom ili pravnom licu koje ima prebivalište na teritoriji Grada Pančeva za najvrednija dostignuća u oblastima: umetnosti, nauke, arhitekture i urbanizma, novinarstva, obrazovanja, sporta, privrede, medicine, socijalnog i humanitarnog rada.

Novembarska nagrada dodeljuje se za delo koje predstavlja najvrednije dostignuće u gradu Pančevu u različitim oblastima. Kao i svake godine u Gradskoj upravi prikupljaju se predlozi najuspešnijih ljudi iz oblasti umetnosti, nauke, pronalazaštva, medicine, arhitekture i urbanizma, novinarstva, obrazovanja, sporta, privrede i doprinosa u akcijama socijalnog i humanitarnog karaktera.

Komisija, koja ukupno broji 12 članova, ne uzima u obzir dostignuća predložene ličnosti samo u ovoj godini, kaže Vera Carina, već se trude da uzimaju u obzir celokupan rad predložene ličnosti.

Nagradu može dobiti fizičko ili pravno lice koje ima prebivalište, odnosno sedište, na teritoriji grada Pančeva.

Related posts

Vučić sutra s predstavnicima izborne liste Albanaca o vladi

Jasmina Petkovic

Kovid ambulanta u Zmaj Jovinoj radi od 7 do 19 sati

Nikoleta Dragaš

NIS na ime dividende akcionarima isplaćuje gotovo 7 milijardi dinara

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija