5. marta 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

DRŽAVA ĆE POMOĆI MALOM DUŠANU! Aleksandar Vučić obećao da će Srbija finansirati odlazak na lečenje obolelog dečaka!

Predsednik Srbije Alesksandar Vučić rekao je na današnjoj konferenciji za novinare da će se država postarati da se prikupe planirana sredstva za operaciju četvorogodišnjeg Dušana Todorovića iz Svilajnca.

Vučić je prilikom susreta sa potpredsednikom Indije osvrnuo i na slučaj malog Dušana koji je alarmirao celu državu.

On je rekao da ima dobre vesti i rekao da je zamolio ministra Lončara i premijerku da država pomogne malom Dušanu Todoroviću koji je teško bolestan.

U međuvremenu je otac malog Dušana objavio da su prikupljena sva sredstva za operaciju dečaka i da bi on večeras trebalo da krene za Barselonu, gde će se uraditi operacija.

Podsetimo, prvi simptomi bolesti su uočeni krajem 2016. godine, kad je analizom krvne slike primećen pad hemoglobina. Pedijatar u Domu zdravlja u Svilajncu je napipao u trbuhu deteta strano telo, nakon čega je dao uput u Beograd.

Related posts

(UŽIVO) VUČIĆ I MEDVEDEV OČI U OČI! POTVRDA SARADNJE DVA BRATSKA NARODA! Ruski premijer preneo srpskom predsedniku Putinove pozdrave!

Mica Milakov

Opovo: Novi sistem prevoza od januara

Zorana Stekovic

Policija u Pančevu zaplenila marihuanu i amfetamin

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija