13. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Sedma dodela godišnje V(RAB)AC nagrade za radijske džinglove i reklame

Sedma godišnja nagrada “V(RAB)AC 2018” za najbolje radijske džinglove i reklame uručena je u četiri kategorije: najbolji ID džinglovi, najbolji pevani džinglovi, najbolje radijske reklame do 20 sekundi i najbolje radijske reklame do 40 sekundi.

Istraživanja su pokazala da poslednjih godina slušaoci ne promene radio-stanicu kada čuju reklamu, jer su interesantne i oni vole da ih čuju. RAB Srbija doprinosi unapređenju radio-industrije i kroz V(Rabac) nagrade, priznanju u četiri kategorije koje se dodeljuje već sedam godina.

Pored V(RAB)ac nagrade, profesionalno udruženje RAB doprinosi i na druge načine očuvanju i unapređenju kvaliteta radio-industrije.

Nagrade su dodeljene najboljim radijskim ID džinglovima i reklamama do 20 i 40 skundi.

Zlatni V(RAB)ac za najbolji ID džingl osvojio je NAXI radio iz Beograda, srebrni Radio Bela Crkva a bronzani IN radio iz Niša.

U kategoriji najboljih pevanih džinglova nagrađeni su NAXI radio iz Beograda, zaječarski Tempo NAXI i NAXI Banker iz Niša.

Related posts

Mladi Pančevci pokazali humanost donirajući najdragoceniju tečnost

Jasmina Petkovic

Vučić: Situacija teža nego juče, Kfor nije statusno neutralan

Zorana Stekovic

Predsednik Vučić nakon sastanka sa ministrom Risterom: Danas su potpisani važni sporazumi, modernizovaćemo našu elektro-mrežu

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija