17. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Vučić: Poseta Kini jedna od najznačajnijih

Predsednik Aleksandar Vučić obišao je rekonstruisane i novoopremljene prostorije Kliničko-bolničkog centra Zemun. Tokom posete Kini biće potpisano deset veoma važnih aranžmana, rekao je predsednik Srbije. U Njujork, ističe, najverovatnije ide premijerka Ana Brnabić.

Predsednik Aleksandar Vučić je u obraćanju u Kliničko-bolničkom centru Zemun rekao da vidi da su medicinski radnici srećni jer znaju da ih čeka bolja oprema. Zdravstvo je srce našeg društva, moramo da imamo zaštićene starije sugrađane i da brinemo o deci, rekao je Vučić.

Predsednik Srbije ocenio je da će njegova predstojeća poseta Kini biti jedna od najznačajnijih poseta koju je ikada imao, kako ekonomski tako i u političkom smislu.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će u Njujork na Generalnu skupštinu UN putovati najverovatnije premijerka Ana Brnabić.

Razgovori sa Prištinom se nastavljaju jer bez postizanja sporazuma nećemo biti u situaciji i mogućnosti da nastavimo sa uspešnim rezultatima, poručio je predsednik Aleksandar Vučić. Ističe da nekima u regionu ne odgovara snažna Srbija.

Predsednik Vučić je izjavio da nikakvo novo oružje ne nabavljamo od Ruske Federacije, već samo ono što smo ranije dogovarali.

Related posts

RHMZ: Pakleno do utorka

Nikoleta Dragaš

Predsednik Vučić danas u Srpskoj kući, potom na sahrani Amfilohija

Zorana Stekovic

DR Snežana Bojanić Stojić u emisiji “Lice nacije”: Nikad u svojoj karijeri nisam videla da je neka Vlada ovoliko pomogla zdravstvenom sistemu

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija