15. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Sport Vesti

Novi vaterpolo klubu Pančevu

Pančevo je dobilo novi vaterpolo klub. Proslavljeni srpski vaterpolista Nikola Rađen osnovao je VK „Vind sport“ i to baš u našem gradu.

Proslavljeni vaterpolista, šampion koji je u ovom sportu osvojio sve što se osvojiti može, Nikola Rađen osnovao je u našem gradu vaterpolo klub „Vind sport“. Na Gradskom bazenu na Strelištu održan je prvi trening čime je i zvanično novi klub počeo sa radom. Nikola Rađen je izjavio da se nada će u Pančevu stasavati neki budući šampioni.

Prvom treningu novog pančevačkog vaterpolo kluba prisustvovao je i gradonačelnik Saša Pavlov. On je izjavio da je lokalna samouprava prepoznala značaj ovakvog koncepta funkcionisanja kluba i rada sa mladim sportistima i dala podršku za osnivanje.

Predsednik Sportskog saveza Pančeva Slobodan Bitević je istakao da mu je drago što je sportska porodica našeg grada bogatija za jedan ovakav klub.

Treninzi će se odvijati na Gradskom bazenu u Pančevu, a pored toga će biti obavezni i suvi treninzi u Hali sportova.

Related posts

Đurić:Bela kuća više nije rezervisana samo za Albance

Katarina Popović

Pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković ocenio je da su navodi portala nov.s netačni i da nema zaraženih lekara u KCV

Branislava Grčić

Studio B osuđuje izjave mržnje i pretnje članovima porodice predsednika Vučića

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija